U-14'te Çerkezköyspor liderliğini sürdürdü

U-14 Ligi D Grubu’nda hafta sonu oynanan 3 karşılaşmanın ardında Çerkezköyspor liderliğini sürdürdü. Veliköy Sahası’nda Cumartesi günü oynanan karşılaşmada Çerkezköyspor ile Kapaklı Kartalspor karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmadan Çerkezköyspor 1-0 üstünlükle ayrıldı. Bu sonuçla puanını 18’e çıkaran Çerkezköyspor haftayı 18 puan ve averajla ilk sırada tamamladı

U-14'te Çerkezköyspor liderliğini sürdürdü
11 Mart 2015 Çarşamba 19:36

 KAPAKLISPOR'DAN 16 GOL

 

Haftanın bir diğer karşılaşmasında Sitespor ile Çerkezköy 1923 Gençlikspor karşı karşıya geldi. Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmada etkili bir oyun sergileyen Sitespor sahadan 4-1 üstünlükle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Kapaklıspor ise Fevzipaşaspor karşı karşıya geldi. Kapaklıspor karşılaşmadan sahadan 16-0 üstünlükle ayrılarak puanını 18’e çıkardı.

 

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.