U12 ligde ilk hafta tamamlandı

Tekirdağ U12 Ligi C grubunda 1. hafta maçları tamamlanırken Çerkezköy Doğanspor ilk haftayı 1911 Çerkezköyspor karşısında hükmen galip kapattı. Diğer karşılaşmalarda ise Çerkezköy Gençlikspor ile Çerkezköyspor, Kapaklıspor ile Sitespor birer puanla sahadan ayrılırken Kapaklı Kartal Spor 11-0'lık bir skorla haftayı 3 puanla tamamladı

U12 ligde ilk hafta tamamlandı
21 Mayıs 2015 Perşembe 17:16

 BERABERLİKLE AYRILDILAR

 

U12 Ligi'nde 1. hafta maçları tamamlandı. Kapaklı Sahası'nda karşı karşıya gelen Çerkezköy 1923 Gençlik Spor ile Çerkezköyspor karşılaşmanın başlaması ile gelişen ataklarda gol bulamazken, iki ekibinde de mücadele boyunca atak bir futbol sergilediği karşılaşma karşılıklı atılan goller ile sona erdi. 1-1

 

DOĞANSPOR HÜKMEN GALİP

 

Lig'de bir diğer karşılaşmada ise 1911 Çerkezköyspor ile Çerkezköy Doğanspor arasında oynanması gerekirken maç 1911 Çerkezköyspor’un sahaya çıkmaması üzerine hükmen Çerkezköy Doğanspor’un lehine tamamlandı.

 

KARTALSPOR ETKİLİ OYNADI

 

Haftanın bir diğer karşılaşmasında Kapaklı Kartalspor ile Fevzipaşaspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren Kapaklı Kartalspor etkili bir oyun sergiledi. Fevzipaşaspor rakibi karşısında istediği mücadeleyi sergileyemedi. İlerleyen dakikalara doğru Kapaklı Kartalspor baskısını artırdı. Baskısının karşılığını attığı golle bulan Kapaklı Kartalspor karşılaşmada öne geçti. Golün ardından Kapaklı Kartalspor ikinci gol mücadelesi verirken Fevzipaşaspor ise beraberlik mücadelesi verdi.

 

11-0'LIK SKOR İLE GALİP GELDİ

 

Kapaklı Kartalspor müsabaka boyunca üstünlüğünü sürdürdü. İlk devreyi farklı şekilde önde tamamlayan Kapaklı Kartalspor karşılaşmanın ikinci devresinde farka gitti. Kapaklı Kartalspor karşılaşmadan 11-0 üstünlükle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

 

KAPAKLI VE SİTE BERABERE KALDI

 

Haftanın bir diğer karşılaşmasında Kapaklıspor ile Sitespor karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçildi. İlerleyen dakikalara doğru karşılaşmada heyecan arttı. Maç karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

 

YAVUZSPOR 3-0 GALİP

 

U-12 Ligi A Grubu’nda ise 4 maç oynandı. Yılmazspor’un maç yapmadan bay geçtiği haftada Yavuzspor ile Aydoğdu Gençlikspor karşı karşıya geldi. Miniklerin mücadelesi oldukça çekişmeli geçerken,  İlk dakikalardan itibaren oyun kontrollünü eline almayı başaran Yavuzspor sonuca ulaşmayı başardı. Attığı golle öne geçmeyi başaran Yavuzspor karşılaşmanın kalan dakikalarında ikinci gol mücadelesi verirken Aydoğdu Gençlikspor ise beraberlik mücadelesi verdi. Aydoğdu Gençlikspor beraberlik için geliştirdiği ataklardan sonuca gidemedi. İlerleyen dakikalara doğru Yavuzspor organize geliştirdiği atakta bir gol daha bularak aradaki skor farkını ikiye çıkardı. Farkın ikiye çıkmasının ardından Yavuzspor oyun kontrolünü tamamen eline aldı. İlk devreyi rakibi karşısında önde tamamlamayı başaran Yavuzspor ikinci devreye moralli başladı. Önde olmanın avantajını iyi değerlendiren Yavuzspor etkili oyununu sürdürdü. Aydoğdu Gençlikspor karşılaşmanın ikinci devresinde en azından bir gol için ataklara geliştirse de sonuca gidemedi. Yavuzspor karşılaşmadan 3-0 üstünlükle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

 

TEKİRDAĞSPOR 7 ATTI 1 YEDİ

 

Grubun bir diğer karşılaşmasında Büyük Çınarlıspor ile Tekirdağspor karşı karşıya geldi. Müsabakaya Tekirdağsporlu oyuncuların başlama vuruşu ile başlandı. Maçın başlamasıyla birlikte Tekirdağsporlu minikler oyun hakimiyetini eline aldı. Etkili bir oyun sergileyen Tekirdağspor organize geliştirdiği atakta sonuca giderek karşılaşmada 1-0 öne geçti. Golün ardından moral bulan Tekirdağspor ikinci golü bularak aradaki skor farkını ikiye çıkardı. Üst üste golle bulan Tekirdağspor rakibinin oyun hakimiyetini eline almasına izin vermedi. Kalan dakikalara rakibi karşısında fark mücadelesi veren Tekirdağspor attığı 7 golle karşı kalesinde 1 gol gördü. 

 

HAYRABOLU FARKA GİTTİ

 

Ligde  bir diğer karşılaşmada ise Süleymanpaşa Yıldız Gençlikspor ile Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor takımı karşı karşıya geldi. Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor takımı rakibi karşısında etkili bir oyun sergiledi. Etkili oyununu gollerle süsleyen Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor farka gitti. İlk devreyi rakibi karşısında önde tamamlamayı başaran Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor karşılaşmanın ikinci devresinde de etkili oyununu sürdürdü. Süleymanpaşa Yıldız Gençlik Spor takımı en azından bir gol için ataklar geliştirse de sonuca gidemedi. Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor karşılaşmadan 6-0’lık üstünlükle tamamlandı.

 

MALKARA 3 PUANI KAPTI

 

Bir diğer karşılaşmada Karadeniz Gençlikspor ile Malkara Belediyespor karşı karşıya geldi. Minik futbolcuların mücadelesi oldukça renkli görüntülere sahne oldu. İlk dakikalardan gol sesi çıkmadı. Malkara Belediyespor ilerleyen dakikalara doğru bulduğu golle karşılaşmada 1-0 öne geçti. Gol sonrasında ataklarını sıklaştıran Malkara Belediyespor üst üste iki gol bularak skoru 3-0’a getirdi. Farkın 3’e çıkmasının ardından Karadeniz Gençlikspor oyun disiplininden koptu. Bunu iyi değerlendiren Malkara Belediyespor farka gitti. Malkara Belediyespor karşılaşmadan 7-0’lık üstünlükle ayrıldı. 

 

ÇORLU ASLANSPOR ETKİLİ OYNADI VE KAZANDI

 

U-12 Ligi B Grubu’nda ise 4 karşılaşma oynandı. Yıldız Gençlikspor ile Aşağı Sevindiklispor karşı karşıya geldi. Karşılaşmada Yıldız Gençlikspor etkili bir oyun sergiledi. Her iki devrede de üstünlüğünü rakibine kabul ettiren Yıldız Gençlikspor sahadan 4-1 üstünlükle ayrılarak haftayı kayıpsız tamamlandı. 59 Buçuk Spor’un maç yapmadan bay geçtiği haftanın bir diğer karşılaşmasında Çorlu Aslanspor ile Muratlı Halk Eğitimspor karşı karşıya geldi. Çorlu Aslanspor rakibi karşısında etkili bir mücadele sergiledi. Çorlu Aslanspor 3-0 üstünlükle 3 puanı hanesine yazdırdı.

 

MÜCADELEDE 12 GOL VARDI

 

Çorlu Gücüspor haftayı Çorlu Yıldırım karşısında hükmen galip geçti. Bir diğer karşılaşmada ise Marmara Ereğli Belediyespor ile Çorlu Fenerspor karşı karşıya geldi. Karşılaşma oldukça büyük çekişmeye sahne oldu. Marmara Ereğli Belediyespor attığı 4 gole karşılık kalesinde 8 gol gördü. Çorlu Fenerspor karşılaşmadan 8-4’lük üstünlükle ayrıldı.

 

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.