Uluslararası 2. Taekwando Şampiyonası

Çerkezköy Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Çerkezköy Spor Salonu'nda Çerkezköy Belediyesi 30 Ağustos Zafer Kupası 2. Uluslararası Taekwando Şampiyonası düzenleniyor. 29 Ağustos Cumartesi günü, bu yıl ikicisi düzenlenecek olacak şampiyonaya 3 ülke ve toplam 10 ilden 250 sporcu katılacak

Uluslararası 2. Taekwando Şampiyonası
26 Ağustos 2015 Çarşamba 17:58

 DERECEYE GİREN SPORCULARA KUPA VE MADALYA VERİLECEK

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından bul yıl ikincisi düzenlenecek olan 30 Ağustos Zafer Kupası 2. Uluslararası Taekwando Şampiyonası 29 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilecek. 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Taekwando Şampiyonası, Çerkezköy Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak. Saat 10.00’da başlayacak olan müsabakalar aynı gün tamamlanarak ödül töreni düzenlenecek. 20 hakemin görev alacağı müsabakalar sonucunda birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncüye kupa ve madalya verilecek. Ayrıca müsabakalarda görev alan hakemler ve şampiyonaya sponsorluk eden firmalar için de plaket töreni düzenlenecek.

 

250 SPORCU KATILACAK

 

Düzenlenecek olan şampiyonaya Azerbaycan, Irak ve Kosova’dan toplam 30 sporcu; Edirne, Sakarya, Tekirdağ, İzmit, Bursa, Kırklareli, Ankara, Konya, İstanbul ve Nevşehir olmak üzere toplam 10 ilden 220 sporcu katılım sağlayacak. Şampiyonada sporcular Büyük Erkekler, Büyük Bayanlar, Genç Erkekler, Genç Bayanlar, Yıldız Erkekler, Yıldız Bayanlar, Minik Erkekler ve Minik Bayanlar olarak 4 kategoride yarışacaklar.

 

“DESTEK OLDUK VE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Çerkezköy Belediyesi olarak bu yıl ikinci kez böyle bir organizasyona ev sahipliği yapılacağını dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tekvandonun spor dalları arasında her geçen gün popülaritesini artırdığını ifade ederek ”Çerkezköy Belediyesi olarak biz, sporun her dalında sporcularımıza destek olduk ve de olamaya devam ediyoruz. Bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz 30 Ağustos Zafer Kupası Taekwando Şampiyonası ile büyük ve kapsamlı tekvando organizasyonuna ev sahipliği yapacağız. Ben şimdiden şampiyonaya katılacak olan sporcularımıza ve bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tüm Çerkezköylü vatandaşlarımızı Belediyemizin düzenlemiş olduğu 30 Ağustos Zafer kupası Uluslararası Taekwando Şampiyonası’nı izlemeye davet ediyorum.” diye konuştu.

 

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.