VELİKÖYSPOR 1 PUANLA YETİNDİ

Süper Amatör Küme'deki temsilcilerimizden Veliköyspor geçtiğimiz haftasonu Çorlu Kültürspor'u ağırladı. Maçta rakibine oranla daha iyi bir oyun sergileyen Veliköyspor şanssızlık ve son vuruşlardaki becerisizlikler neticesinde maçtan sadece 1 puanla ayrıldı. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1 tamamlandı.

VELİKÖYSPOR 1 PUANLA YETİNDİ

İLK 15 DAKİKASI ORTADA GEÇTİ

Çerkezköy Çim Sahası'nda oynanan karşılaşmaya Veliköyspor Tamer, Behçet, Selami Güzel, Gürbüz, Yusuf, Musa, Gökhan, Erkan, Gürsel, Aykut ve Selami Tunç onbiri ile başlarken, Çorlu Kültürspor Ferit, Ozan, Turgut, Kaan, Gürkan, Okan, Erkan, Hasan, Uğur, Sezgin ve Emrah onbiri ile başladı.

Karşılaşmaya iki takımda kontrollü başladı. Maçın ilk dakikalarında iki takımda gol yememe düşüncesinde olunca ilk 15 dakika orta alan mücadelesi içinde geçti. Karşılaşmanın İlerleyen dakikalarında rakibine oranla daha iyi pas yapan temsilcimiz Veliköyspor ataklar geliştirerek tehlikeli olmaya başladı. Karşılaşmanın 20. dakikasında yine atak geliştiren Veliköyspor, rakip ceza sahası dışında faul atışı kazandı. Faul atışını kullananan Gürsel'in ceza sahası içine gönderdiği topa vuran Selami Tunç'un topu az farkla auta çıktı. Bu pozisyondan bir dakika sonra bu kez korner atışı kullanan Veliköyspor bu atıştanda yararlanamadı.

İLK YARIDA GOL OLMADI

Rakibine oranla daha da atak oynayan Veliköyspor gol bulmak için ataklarına devam etti. Çorlu Kültürspor ise hem rakibinin gol atmasına izin vermemek hemde yakaladığı pozisyonları değerlendirmeye çabası içindeydi. Karşılaşmanın 27. dakikasında Veliköyspor'un ceza sahası dışından serbetst atış kazanan Çorlu Kültürspor bu atışı Sezgin ile kullandı. Sezgin'in şutunu kaleci Tamer tek yumrukla uzaklaştırdı.

Karşılaşmanın 34. dakikasında Musa taşıdığı topu Selami Tunç'a aktardı. Ceza sahasına girerken vuran Selami'nin şutu auta gitti. Soyunma odasına önde girmek için gol arayan Veliköyspor ataklarına devam etti. Karşılaşmanın 41. dakikasında bu kez Gürsel'in ceza sahası içine gönderdiği fual atışına iyi yükselen Selami Güzel kafa vuruşu yaptı fakat top az farklı auta gitti. Karşılaşmanın ilk yarısında gol olmayınca maçın ilk yarısı başladığı gibi sona erdi.

İKİNCİ YARIYA ÇORLU KÜLTÜRSPOR HIZLI BAŞLADI

Karşılaşmanın ilk yarısına oranla daha iyi bir oyun sergileyen Çorlu Kültürspor gol aramaya başladı. Geliştirdiği bir kaç ataktan sonuç alamayan Çorlu Kültürspor karşılaşmanın 55. dakikasında 1-0 öne geçti. Bu dakikada orta alandan gelen topu iyi takip eden Çorlu Kültürsporlu oyuncu Erkan buluştuğu topla biranda kaleci ile karşı karşıya kaldı ve topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

VELİKÖYSPOR GERİYE DÜŞTÜKTEN SONRA BERABERLİK ARADI

Karşılaşmanın 55. dakikasında yediği golden sonra 1-0 geriye düşen Veliköyspor geliştirdiği ataklarla beraberliği aradı. Karşılaşmanın 57. dakikasında korner atışı kazanan Veliköyspor kornerden gelen topla ceza sahası dışından faul atışı kazandı. Gürsel faul atışını ceza sahası içine ortaladı. Gelen topa iyi yükselen Aykut kafa vuruşu yaptı fakat top auta gitti.

VELİKÖY ARADIĞI GOLE GÖKHAN'LA ULAŞTI

Beraberlik için bastıran Veliköyspor karşılaşmanın 70. dakikasında aradığı gole ulaştı. Bu dakikada Selami Tunç soldan getirdiği topu ceza sahası içine ortaladı. Kaleciden önce topa dokunan Gökhan topu ağlara göndererek durumu 1-1 yaptı. Durumu 1-1 yaptıktan sonra öne geçmek için ataklarını sıklaştıran Veliköyspor son vuruşlarda etkisiz kaldı. Üst üste yakaladıkları pozisyonlarda ceza sahası içine kadar giren Veliköyspor oyuncuları son vuruşlarda etkisiz olunca öne geçme fırsatlarını da değerlendiremediler. Karşılamanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca karşılıklı atılan gollerle karşılaşma 1-1 sona erdi.

Bu sonuca göre Veliköyspor bir maç eksiği ile puanını 26 yaparken, Çorlu Kültürspor puanını 29'a çıkarttı.

"BECERİSİZLİK VE ŞANSSIZLIK 1 PUANLA YETİNMEMİZE NEDEN OLDU"

Karşılaşmada rakibe oranla daha çok atak yaptıklarını belirten Veliköyspor Antrenörü Ahmet Sarı "Rakibimize oranla daha iyi oynadığımız kanaatindeyim, fakat yakaladığımız birçok pozisyonda son vuruşlarda beceriksizce davrandık. Bunları atmış olsaydık daha farklı biterdi ve 3 puanla ayrılan taraf biz olabilirdik. 1 puan aldık önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.