Veliköyspor 2 puanın acısını 9 golle çıkardı

Süper Amatör Küme’nin 16. haftasında oynanması gereken fakat saha koşulları nedeniyle ertelenen Veliköy Akçeşmespor karşılaşması hafta içi oynandı. Karşılaşmanın başından sonuna dek üstün oynayan Veliköyspor ligin ilk yarısında 1-1 berabere kalarak 2 puan bıraktığı maçın rövanşını bu maçta 9-2 gibi farklı bir skorla galip gelerek aldı.

Veliköyspor 2 puanın acısını 9 golle çıkardı

Çorlu General Basri Saran Stadı’nda oynanan karşılaşmayı kazanan Veliköyspor puanını 29’a yükseltirken, Akçeşmespor 12 puanda kaldı.

Süper Amatör Küme’nin 16. haftasında oynanması gereken fakat saha koşulları nedeniyle oynanmayan Veliköyspor Akçeşmespor karşılaşması Çorlu General Basri Saran Stadı’nda oynandı. Karşılaşmayı 9-2 kazanan Veliköyspor’un golleri Gürsel (4), Gökhan (3) ve Hüsnü (2)’den geldi.

VELİKÖYSPOR HIZLI BAŞLADI

Karşılaşmanın başlaması ile birlikte Veliköyspor rakibi üzerine gitmeye başladı. Sağlı sollu ataklarla gol bulmaya çalışan Veliköyspor ilk 10 dakika aradığı gole ulaşamadı.

GÖKHAN’DAN ARKA ARKAYA GOLLER

İlk dakikalardan itibaren rakibine baskı kuran Veliköyspor tarafından organize gelişen atakta topla buluşan Gökhan topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. İlk golü bulmasının ardından rakibi üzerindeki baskıyı iyice arttıran Veliköyspor rakibini hataya zorladı. Karşılaşma ilerledikçe oyun kontrolünü de tamamen kendi lehine çeviren Veliköyspor, ikinci gole de Gökhan ile ulaştı (2-0). Farkın 2’ye çıkmasının ardından Veliköyspor fark için yüklenmeye devam ederken, Akçeşmespor’da farkı 1’e indirmek için mücadele etti.

AKÇEŞMESPOR GOLE ULAŞTI

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarından attığı iki golle takımını öne geçiren Gökhan, ceza sahası içinde buluştuğu topu ağlara göndererek kendisinin ve takımının 3. golüne imza attı. Bu golün ardından en azından bir gol bulmak için yüklenen Akçeşmespor, Veliköyspor’lu oyuncuların rehavete kapılmasıyla bir gol buldu (3-1).

İLK YARI 4-1 SONA ERDİ

Durum 3-1 olduktan sonra ataklarına devam eden Veliköyspor ilk yarının bitimine birkaç dakika kala Gürsel’le farkı tekrar 3’e çıkardı (4-1). İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmayınca Veliköyspor ilk yarıyı 4-1 önde kapatan taraf oldu.

İKİNCİ YARI GOLLE BAŞLADI

Karşılaşmanın ikinci yarısının başlaması ile birlikte fark için yüklenen Veliköyspor yine Gürsel’in ayağından bir gol daha bularak durumu 5-1 yaptı. Farkın iyice açılmasının ardından Akçeşmespor çok nadir geldiği Veliköyspor kalesinde gol ararken, Veliköyspor da ataklarına hız kesmeden devam etti. Veliköyspor’un atak geliştirdiği bir anda topu kapan Akçeşmespor, Veliköyspor ceza sahasına girip faule maruz kalınca karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu gole çeviren Akçeşmesporlu oyuncu karşılaşmada durumu 5-2 yaptı.

İKİNCİ HAT-TRİCK GÜRSEL’DEN

Karşılaşmanın 5-2 olmasının ardından Akçeşmespor biraz ümitlensede Veliköyspor’da Gürsel sahneye çıkarak farkı tekrar 4’e çıkaran golü attı (6-2). İlk yarıda üç gol atan Gökhan’ın ardından Gürsel de hat-trick yapan ikinci oyuncu oldu.

GÜRSEL 4. GOLÜNÜ DE ATTI

Farkın tekrar 4 olmasının ardından dağılan Akçeşmespor kalesinde gol görmeye devam etti. Karşılaşmada attığı 3 golle hat-trick yapan Gürsel bir gol daha atarak kendisinin 4. takımının 7. golüne imza attı. Karşılaşmanın son 10 dakikasına 7-2 üstün giren Veliköyspor gol bulmak için ataklarını sürdürdü. Üst üste Hüsnü ile iki gol daha bulan Veliköyspor durumu 9-2 yaptı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Veliköyspor, ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmada 2 puan kaptırdığı rakibini 9-2 gibi farklı bir skorla yenerek rövanşı da almış oldu.

“OYUNCULARI KUTLUYORUM”

Karşılaşmadan 9-2 gibi farklı bir skorla galip ayrılmalarından dolayı mutlu olduğunu dile getiren Veliköyspor antrenörü Ahmet Sarı “Karşılaşmaya her maça olduğu gibi yine üç puan parolası ile çıktık. Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren rakibimiz üzerinde baskı kurarak erken goller bulduk. İlk yarıda 2 puan bıraktığımız Akçeşmespor’dan rövanşı farklı bir galibiyetle almak sevindirici. Oyuncularımızın hepsi çok iyi performans sergilediler. Kendilerini kutluyorum” dedi.

ADALET MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Erteleme maçının ardından dinlenmeden çalışmalara başlayan Veliköyspor hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları A. Adaletspor hazırlıklarını sürdürüyor.

VELİKÖY SEYİRCİSİNİN ÖNÜNE ÇIKIYOR

Süper Amatör Küme’de mücadele eden temsilcimiz Veliköyspor, A. Adaletspor karşılaşmasını kendi sahasında ve seyircisinin önünde oynayacak.

Gelen heyet tarafından geçtiğimiz günlerde incelenen sahaya “oynanabilir” onayı verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.