Voleybol Takımı’nda seçmeler devam ediyor

2015 yılında kurulan ve Basketbol ile Masa Tenisi branşlarında faaliyet gösteren Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün Kız Voleybol Takımı çalışmalarına başladı. 2002 – 2007 doğumlu sporcuların katılabileceği Kız Voleybol Takımı için seçmeler devam ediyor.

Voleybol Takımı’nda seçmeler devam ediyor
06 Ekim 2016 Perşembe 13:03

VOLEYBOL RUHUNU GERİ GETİRECEKLER

Çerkezköy Belediyesi’nin salon sporlarına vermiş olduğu önem doğrultusunda, Çerkezköy’de geçtiğimiz yıllarda yaşanan voleybol ruhunu geri getirme maksadıyla kurulan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kız Voleybol Takımı’nın çalışmaları başladı. Turgay Karabulak Antrenörlüğünde çalışan Kız Voleybol Takımı için sporcu alımları ve seçmeler devam ediyor.

MÜRACAAT: 29 EKİM SPOR KOMPLEKSİ

Çerkezköy Belediyesi yetkililerinden alınan bilgilere göre Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kız Voleybol Takımı’na katılmak isteyen 2002 – 2007 doğumlu sporcular, Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim Spor Kompleksi’ne giderek Antrenör Turgay Karabulak ve Çerkezköy Belediye personelinden gerekli bilgileri edinebilirler.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.