Voleybol Turnuvası’nda 2. Tur heyecanı

Eğitim Bir-Sen Çerkezköy Şubesi tarafından düzenlenen ve Koza Park’ın sponsorluğunda devam eden Eğitimciler Arası Voleybol Turnuvası’nda 2. Tur heyecanı başladı

Voleybol Turnuvası’nda 2. Tur heyecanı
28 Mayıs 2011 Cumartesi 00:00

Eğitim Bir-Sen Çerkezköy Şubesi tarafından düzenlenen ve Koza Park’ın sponsorluğunda devam eden Eğitimciler Arası Voleybol Turnuvası’nda 2. Tur heyecanı başladı. Gruplarını ilk iki sırada tamamlayarak ikinci tura çıkan takımlar çeyrek finale yükselmek için mücadelelerini sürdürürken, ilk gün maçlarında H.F.Z. Anadolu Lisesi, Kapaklı Gazi İ.Ö.O. Nurullah Narin İ.Ö.O. ve Pakize Narin Anadolu Lisesi Voleybol Takımları rakiplerini mağlup ederek yollarına devam etti.
GRUPLARDAN ÇIKTILAR
A Grubu’nu lider tamamlayan H.F.Z. Anadolu Lisesi Voleybol Takımı ile grubu ikinci sırada tamamlayan Özel İdare İ.Ö.O. Voleybol Takımı eleme maçlarına katılmaya hak kazanırken, B Grubu’nda Nurullah Narin ve 125. Yıl İ.Ö. O. Voleybol Takımları isimlerini bir üst tura yazdırdı.
C Grubu’nda Atatürk İ.Ö.O. Voleybol Takımı ile Gazi Osman Paşa İ.Ö.O. Voleybol Takımı, D Grubu’nda Pakize Narin Anadolu Lisesi ile Kapaklı Gazi İ.Ö.O. Voleybol Takımı, E Grubu’nda Fevzipaşa İ.Ö.O. ile Kapaklı Ç.P.L. Voleybol Takımı, F Grubu’nda 75. Yıl İ.Ö.O.ile İrfan Fatma Mandalı İ.Ö.O. Voleybol Takımı, G Grubu’nda Sanayiciler İ.Ö.O. ile Cumhuriyet İ.Ö.O. Voleybol Takımı, H Grubu’nda da Yıldızkent İ.Ö.O. ile Ç.T.S.O Lisesi Voleybol Takımı grupları ilk iki sırada tamamlayarak bir üst turda mücadele etme hakkı kazandı.
YOLLARINA DEVAM ETTİLER
Eleme maçlarının ilk gününde Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Voleybol Takımı 125. Yıl İ.Ö.O. Voleybol Takımı’nı iyi bir oyunun ardından 3-0’lık sonuçla mağlup ederken, turnuvaya bir nevi ev sahipliği yapan Atatürk İ.Ö.O. Voleybol Takımı büyük çekişmeye sahne olan maçta Kapaklı Gazi İ.Ö.O. Voleybol Takımı’na 3-2 yenildi ve turnuvaya veda etti.
İkinci gün karşılaşmalarında ise Nurullah Narin İ.Ö.O. Voleybol Takımı Özel İdare İ.Ö.O. Voleybol Takımı’nı 3-0’la geçerken Pakize Narin Anadolu Lisesi Voleybol Takımı da Gazi Osman Paşa İ.Ö.O. Voleybol Takımı’nı 3-1’lık sonuçla geçerek yoluna devam etti.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.