Voleybol turnuvasında sona doğru

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası grup maçlarında sona yaklaşılıyor. Gecenin kazanan takımları Kızılpınar Anadolu Lisesi, Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı ve rakibi mücadeleye çıkmadığı için hükmen galip gelen Çerkezköy Belediyesi oldu

Voleybol turnuvasında sona doğru
27 Mayıs 2015 Çarşamba 17:47

 KIZILPINAR ÜSTÜN BİR OYUN SERGİLEDİ

Günün ilk karşılaşması Kızılpınar Anadolu Lisesi ile Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi arasında oynandı. Karşılaşma boyunca rakibine karşı üstün bir oyun oyun sergileyen Kızılpınar Anadolu Lisesi maça da hızlı başlayarak ilk teknik molaya 8 – 2 önde girdi. İlk teknik moladan sonra Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi biraz toparlanır gibi olsa da karşılıklı sayılarla geçilen bölümün sonunda Kızılpınar Anadolu Lisesi ikinci teknik molaya da 16 – 8 önde girmeyi başardı. 8 sayılık farkın da etkisiyle daha rahat ve moralli bir oyun sergileyen Kızılpınar Anadolu Lisesi, ikinci teknik molanın ardından rakibine sadece iki sayı fırsatı verdi ve ilk seti 25 – 10 kazanarak maçta 1 – 0 öne geçen taraf oldu.

KIZILPINAR ANADOLU LİSESİ 2 – 0 KAZANDI

Maçın ikinci seti biraz daha dengeli biroyuna sahne oldu. Karşılıklı sayılarla geçen ilk bölümün ardından Kızılpınar Anadolu Lisesi ilk teknik molaya 8 – 7 önde girdi. Maçtan kopmamaya çalışan Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi iyi savunma yaparak maçı dengede tutmaya çalışsa da yaptığı basit hatalar sonucu ikinci teknik molaya 16 – 13 geride girmekten kurtulamadı. İkinci teknik molanın ardından biraz toparlanmış bir görüntü çizen Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi bir ara farkı 2’ye kadar indirse de Kızılpınar Anadolu Lisesi maça tekrar ağırlığını koydu ve ikinci seti 25 – 20, maçı da 2 – 0 kazandı.

İMAM HATİP AZ DAHA SÜRPRİZ YAPIYORDU

Günün ikinci maçı Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı ve İmam Hatip Ortaokulu arasındaydı. Karşılaşmanın ilk bölümlerinden 2 ve 4 numaralı pozisyonlardan başarılı hücumlar gerçekleştiren ve rakibinin ataklarını güzel savunan Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı, ilk teknik molaya 8 – 2 önde girdi. İlk teknik molanın ardından İmam Hatip Ortaokulu biraz toparlansa da fark tekrar açılmaya başlayıp 12 – 7’ye gelince mola almak zorunda kaldı. Molanın ardından maç dengeli bir şekilde ilerledi ve Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı ikinci teknik molaya da üstün girdi. (16 – 10) İkinci teknik moladan sonra farkı iyice açan 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı bir ara oyundan koptu ve durum 24 – 21’e geldi. Bu esnada mola alan İmam Hatip Ortaokulu, molanın ardından maça hızlı bir giriş yaptı ve farkı eriterek skoru 24 – 23’e getirdi. Farkın 1’e inmesiyle set için ümitlenen İmam Hatip Ortaokulu, basit bir servis hatasıyla sayıyı verdi ve ilk seti Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı 25 – 23 kazandı. (1 – 0)

3. ZIRHLI TUGAY KOMUTANLIĞI BİR ÜST TURDA

İkinci sete de hızlı bir giriş yapan Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı art arda bulduğu sayılarla ilk teknik molaya 8 – 2 önde girdi. Oyun disiplininden kopmayan Komutanlık, aradaki farkı koruyarak ikini teknik molaya da 16 – 9 önde girmeyi başardı. Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı’nın üstün oyunu karşısında kalan İmam Hatip Ortaokulu’nun bazı oyuncuları bu dakikadan sonra hakeme oynamaya çalışıp yoğun itirazlarda bulunsalar da setten 25 – 20, maçtan da 2 – 0 mağlup ayrılmaktan kurtulamadılar. Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı bu sonuçla gruptaki ikinci galibiyetini aldı ve bir üst tura çıkmayı garantiledi.

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ HÜKMEN GALİP

Gecenin son maçı Çerkezköy Belediyesi ile Kızılpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi arasındaydı. Kızılpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi karşılaşmaya gelmeyince Çerkezköy Belediyesi maçı hükmen 2 – 0 kazandı. Çerkezköy Belediyesi’nin maçını izlemeye Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Can, CHP Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Ülger ve Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca da geldi.

BELEDİYE, ZIRHLI TUGAYLA DOSTLU MAÇI YAPTI

Çerkezköy Belediyesi, rakipleri maça gelmeyince salonda hazır bulunan Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı ile bir dostluk maçı yaptı. Eğlenceli ve başa baş giden mücadeleden 25 – 23 ve 25 – 21 lik skorlarla Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı 2 – 0 galip ayrıldı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.