Yalova’da temsil edecekler

Nike Halı Saha Turnuvası'nda Tekirdağ Grubu’nda üst üste 3 kez şampiyon olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı ziyaret ettikten sonra Yalova’ya Bölge Şampiyonası’na gitti

Yalova’da temsil edecekler
22 Mayıs 2015 Cuma 20:27

 BÖLGE ŞAMPİYONASINA KATILACAKLAR 

Türkiye Futbol Federasyonu, Milli Eğitim Bakanlığı ve Nike işbirliği ile 81 ilde aynı anda gerçekleştirilen Liseler Arası Nike Halı Saha Turnuvası'nda Tekirdağ Grubu’nda ilçemizi başarılı bir şekilde temsil eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş, Gençlik ve Spor İlçe Şube Müdürü Metin Aysal ve Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Vedat Çolak Belediye BaşkanıVahap Akay’ı ziyaret ettiler. Düzenlenen turnuvada Tekirdağ Grubu’ndan 1. çıkarak Yalova’da yapılacak olan Liseler Arası Nike Halı Saha Marmara Bölge Şampiyonası’na katılma hakkı kazanan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı adına Gençlik ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş, Belediye Başkanı Vahap Akay’a her zaman spora ve sporcuya vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür etti. 


TEKİRDAĞ SİZİNLE GURUR DUYUYOR 


Ziyaretten ötürü Gençlik ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş, İlçe Şube Müdürü Metin Aysal ve sporculara teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “İlçemizden başarılı sporcularımızın çıkması bizleri mutlu ediyoruz. Belediye olarak her zaman sporcunun yanındayız. Sizler ile ne kadar gurur duysak azdır. Sizler Çerkezköy’ün olduğu kadar ilimizi temsil etmeniz dolayısıyla da tüm Tekirdağ sizlerle gurur duyuyor” ifadelerini kullandı.


HEP YANIMIZDA OLDUNUZ


Kendilerini Yalova’da zorlu bir mücadele beklediğini ifade eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Vedat Çolak Belediye Başkanı Vahap Akay’a “Biz üst üste Tekirdağ’daki müsabakalarda 3 kez şampiyon olduk. Bu gün 22-23 Mayıs tarihinde oynanacak olan Yalova Liseler Arası Nike Halı Saha Marmara Bölge Şampiyonası’na katılmak için Yalova’ya gideceğiz. Bizlere Çerkezköy Belediyesi olarak turnuva süresince hep yanımızda olup, destek verdiğiniz için sizleri ziyaret etmek istedik. Yalova’da düzenlenecek olan müsabakalarda İstanbul, Eskişehir, Bursa, Kocaeli, Çanakkale, Edirne, Yalova, Kırklareli grubundan birinci çıkan takımlarla karşı karşıya geleceğiz. Amacımız bu müsabakalarda rakiplerimizi yenerek birinci olmak. Eğer orda birinci olursak, Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde edeceğiz” dedi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Her zaman yanınızdayım. Yalova’daki müsabakalarda sporcularımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.