Yaz okuluna 1662 öğrenci katıldı

Çerkezköy Belediyesi’nin bu yıl 17 branşta toplam 1662 öğrencinin katılımı ile düzenlediği yaz spor okulu sona erdi

Yaz okuluna 1662 öğrenci katıldı
28 Ağustos 2017 Pazartesi 10:29


YAZ TATİLLERİNİ GÜZEL BİR ŞEKİLDE GEÇİRDİLER

İki dönem halinde 17 farklı branşta düzenlenen Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu’na toplam 1662 öğrencinin katıldığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “İki dönem halinde düzenlediğimiz yaz spor okulumuzun ilk dönemine 933 öğrencimiz, ikinci dönemine ise 729 öğrencimiz katılarak, yaz tatillerini güzel bir şekilde geçirdiler” dedi.

BU YIL 4’ÜNCÜSÜ DÜZENLENDİ

Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu’nun ikinci dönemini tamamlayan öğrencilere yaz spor okulu katılım sertifikası veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, bu yıl Çerkezköy Belediyesi tarafından 4’üncüsü düzenlenen yaz spor okullarının büyük bir rağbet gördüğünü ve katılımcı sayısı ile eğitim verilen branş sayısının her geçen gün arttığını belirtti.

17 BRANŞTA EĞİTİM VERİLDİ

3 Temmuz tarihinde başlayan Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu’na katılan çocuklara Basketbol, Futbol, Yüzme, Masa Tenisi, Folklor, Badminton, Kort Tenis, İngilizce, Voleybol, Satranç, Heykel, Okçuluk, Karate, Bilgisayar, Bağlama, Gitar ve Güreş Kursları verildiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çocuklarını bizlere emanet eden velilerimize ve katılım gösteren geleceğimizin teminatı çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum. Yaz spor okulumuzda ders veren öğretmenlerimize de katkılarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Kurslarımıza katılan yavrularımıza ve tüm öğrencilere 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyorum” dedi.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİLDİLER

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, konuşmasının ardından öğrencilere sertifikalarını takdim etti ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.