Yaz spor okullarına kayıtlar başladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen ve 3 Temmuz Pazartesi günü başlayacak yaz spor okullarının kayıtları başladı. İki dönemden oluşacak yaz spor okullarına kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar 16 Haziran tarihine kadar çocuklarının kimlik fotokopileri ile Çerkezköy Belediyesi Halk Masasına müracaat etmeleri gerekiyor

Yaz spor okullarına kayıtlar başladı
30 Mayıs 2017 Salı 15:52

SON KAYIT TARİHİ 16 HAZİRAN
Çerkezköy Belediyesi’nin her yıl gerçekleştirdiği ücretsiz yaz spor okullarının kayıtları başladı. 17 farklı branşta eğitimin verileceği ve ilk döneminin 3 Temmuz Pazartesi günü başlayacağı kursların başvuruları Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına yapılacak. Kayıtlar 16 Haziran Cuma günü sona erecek. 17 branştan oluşan yaz spor okullarında Basketbol, Futbol, Yüzme, Masa Tenisi, Folklor, Badminton, Kort Tenis, İngilizce, Voleybol, Satranç, Heykel, Okçuluk, Karate, Bilgisayar, Bağlama, Gitar ve Güreş Kursları verilecek.
ÇOCUKLAR İÇİN SERVİS İMKANI SAĞLANACAK
Uzman eğitmenler tarafından verilecek kursların yer aldığı yaz spor okullarında öğrenciler bir adet branş seçme hakkına sahip olacaklar. Yalnızca yüzme branşını seçen öğrenciler diğer branşlardan bir adet daha seçme hakkına sahip olacaklar. Yaz spor okullarındaki okçuluk dışındaki tüm kurslara 1. sınıftan 8. sınıfa kadar eğitim-öğretim gören öğrenciler kayıt yaptırabilecekler. Okçuluk kursuna ise 10-18 yaş arası çocuklar kayıt yaptırabilecek. Yaz spor okuluna katılacak olan çocuklara Çerkezköy Belediyesi tarafından kıyafet verilecek ayrıca Belediye Hizmet Binası önünden servis temin edilecek.
BİLGİSAYAR KURSU KIZILPINAR MAHALLESİ’NDE VERİLECEK
Bilgisayar kursu dışındaki tüm kursların eğitimleri ilçe merkezinde (29 Ekim Spor Kompleksi, Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim ve Kültür Sanat Merkezi, Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı); Bilgisayar Kursu ise Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde verilecek. Basketbol, Futbol, Halkoyunları, Masa Tenisi ve Güreş kurslarının eğitimleri Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri; Satranç, Gitar, Bağlama, Heykel, Karate, Kort Tenis ve Voleybol kurslarının eğitimleri Salı-Perşembe; Badminton Kursu eğitimleri Pazartesi-Çarşamba; İngilizce Kursu eğitimleri Salı-Çarşamba-Perşembe; Okçuluk Kursu eğitimleri Cumartesi-Pazar; Yüzme Kursu eğitimleri ise hafta içi her gün olacak.   
AÇILIŞ 3 TEMMUZ PAZARTESİ GÜNÜ
Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından her yıl gerçekleştirilen yaz spor okullarının açılışı ise 3 Temmuz Pazartesi günü saat 09.00’da Belediye Hizmet Binası önünde yapılacak. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yaz spor okullarına katılan öğrencilerimizle bir araya geleceği açılış programında, öğrencilerimize kıyafetleri de dağıtılacak.
 
 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.