Yaz spor okulu 2 Temmuz’da başlıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen ve 2 Temmuz Pazartesi günü başlayacak olan yaz spor okullarının kayıt işlemleri devam ediyor. 28 Mayıs Pazartesi günü başlayan kayıtlar, 22 Haziran Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecek.

Yaz spor okulu 2 Temmuz’da başlıyor
19 Haziran 2018 Salı 12:52

Çerkezköy Belediyesi’nin her yıl gerçekleştirdiği ücretsiz yaz spor okullarının kayıtları 28 Mayıs Pazartesi günü başladı. Bu yıl 19 farklı branşta eğitimin verileceği ve ilk döneminin 2 Temmuz Pazartesi günü başlayacağı kursların başvuruları Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına yapılıyor. İki dönemden oluşan yaz spor okulu için kayıtlar 22 Haziran Cuma günü sona erecek. Yaz spor okullarında İşaret Dili, Basketbol, Futbol, Yüzme, Masa Tenisi, Halk Oyunu, Yaratıcı Drama, Kort Tenis, İngilizce, Voleybol, Satranç, Resim, Heykel, Okçuluk, Karate, Bilgisayar, Bağlama, Gitar ve Güreş Kursları verilecek.

ÇOCUKLAR İÇİN SERVİS İMKANI SAĞLANACAK
Uzman eğitmenler tarafından verilecek kursların yer aldığı yaz spor okullarında öğrenciler bir adet branş seçme hakkına sahip olacaklar. Yalnızca yüzme branşını seçen öğrenciler diğer branşlardan bir adet daha seçme hakkına sahip olacaklar. Yaz spor okullarındaki okçuluk dışındaki tüm kurslara 7-14 yaş arasındaki çocuklar kayıt yaptırabilecekler. Okçuluk kursumuza ise 10-18 yaş arası çocuklar kayıt yaptırabilecek. Yaz spor okuluna katılacak olan çocuklara Çerkezköy Belediyesi tarafından kıyafet verilecek ayrıca Belediye Hizmet Binası önünden servis temin edilecek.

BİLGİSAYAR KURSU KIZILPINAR MAHALLESİ’NDE VERİLECEK
Bilgisayar kursu dışındaki tüm kursların eğitimleri ilçe merkezinde (29 Ekim Spor Kompleksi, Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim ve Kültür Sanat Merkezi, Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı); Bilgisayar Kursu ise Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde verilecek.

AÇILIŞ 2 TEMMUZ PAZARTESİ GÜNÜ
Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından her yıl gerçekleştirilen yaz spor okullarının 1. dönemi, 2 Temmuz Pazartesi günü başlayıp 30 Temmuz Pazartesi günü sona erecek. Yaz spor okullarının 2. dönemi ise 30 Temmuz Pazartesi günü başlayıp, 17 Ağustos Cuma günü son bulacak.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.