Yaz Spor Okulu başarı belgeleri verildi

Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu’nun 1. Dönemini başarı ile tamamlayan öğrencilere Başarı Belgeleri Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından verildi

Yaz Spor Okulu başarı belgeleri verildi
29 Temmuz 2016 Cuma 15:36

11 Temmuz Pazartesi günü başlayan ve 3 hafta süren Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu’nun 1. Dönemini başarı ile bitiren toplam 842 öğrenciye Başarı Belgeleri Çerkezköy Belediyesi önünde düzenlenen tören ile verilirken, törende konuşan Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Yaz Spor Okulumuzun 1. dönemi çok güzel geçti. Çerkezköy Belediyesi olarak çocuklarımızın geleceğini önemsiyoruz. Bu kapsamda çeşitli dallarda etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Yaz Spor Okulumuzun 1. Döneminde 842 çocuğumuza 9 farklı dalda eğitimler verildi.
 
AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM
 
Bugün de çocuklarımıza Başarı Belgelerini vermek için bir araya geldik. Katılan tüm öğrenci kardeşlerime ve eğitmen arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerle böyle anlamlı ve güzel platformlarda bir araya gelmekten gurur duyuyoruz. Bize bu mutluluğu yaşatan velilerimize de ayrıca teşekkür ederim” dedi.
 
TOPLAM 1317 ÖĞRENCİ YAZ SPOR OKULUMUZA KAYIT YAPTIRDI
 
Yaz Spor Okulu’nun 2. Dönemi’nin 1 haftalık aranın ardından 8 Ağustos Pazartesi günü başlayacağını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, toplam 1317 öğrencinin kayıt yaptırdığı Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu’nda 710 öğrencinin Yüzme Kursu’nu, 235 öğrencinin Futbol Kursu’na, 155 öğrencinin Basketbol Kursu’na, 183 öğrencinin İngilizce Kursu’na, 81 öğrencinin Voleybol Kursu’na 52 öğrencinin Folklör Kursu’na, 28 öğrencinin Masa Tenisi Kursu’na, 20 öğrencinin Kort Tenisi Kursu’na ve 18 öğrencinin de Badminton Kursu’na kayıt yaptırdığını ifade etti.
 
Haber: Uğur Can Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.