Yaz Spor Okulu tamamlandı

Çerkezköy Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Yaz Spor Okulu’nun 2. dönem eğitimleri sona erdi. 2 dönemden oluşan eğitimlerde toplamda yaklaşık bin 300 öğrenci, yaz tatilini verimli bir şekilde değerlendirerek spor eğitimi almış oldu

Yaz Spor Okulu tamamlandı
27 Ağustos 2016 Cumartesi 12:46

2. DÖNEM DE SONA ERDİ
 
Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün çalışmaları kapsamında düzenlenen Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu’nun 2. dönemi de sona erdi. Eğitimlerin ilk dönemine 800 öğrenci katılırken ikinci dönemde ise yaklaşık 300 öğrenci katıldı.
 
BİN 300 ÖĞRENCİ KATILDI
 
Gülerçin Koleji’nde bulunan yüzme havuzu, 29 Ekim Spor Kompleksi, Atatürk İlkokulu ve Çerkezköy Amfi Tiyatro’da gerçekleşen eğitimlere toplamda yaklaşık bin 300 öğrenci katılırken, Yaz Spor Okulu kapsamında Yaz Spor Okulumuzun 2. döneminde İngilizce, Folklor, Voleybol, Basketbol, Futbol, Masa Tenisi, Badminton, Kort Tenisi ve Yüzme alanında eğitimler verildi.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.