Yaz spor okulunun 2. dönemi başladı

Çerkezköy Belediyesi’nin iki dönem halinde 17 branşta düzenlediği yaz spor okulunun 2. Dönemi Pazartesi günü 677 öğrencinin katılımı ile başladı

Yaz spor okulunun 2. dönemi başladı
02 Ağustos 2017 Çarşamba 13:28

18 AĞUSTOS’TA SONA ERECEK
İlk dönemi 3-21 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu’nun 2. döneminin 31 Temmuz-18 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşeceğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu yıl 4’üncüsünü düzenlediğimiz yaz spor okulunun ikinci dönemi Pazartesi günü 677 öğrencimizin katılımı ile başladı” dedi.
1600 ÖĞRENCİ EĞİTİM GÖRMÜŞ OLACAK
Yaz spor okulunun 1. dönemine ise 907 öğrencinin devam ettiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “İlkini 2014 yılında düzenlediğimiz ve her yıl katılımcı sayısı artan Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu’na bu yıl yaklaşık 1600 öğrencimiz, yavrumuz katılmış ve eğitim görerek, yaz tatillerini verimli bir şekilde değerlendirmiş olacak” dedi.
TEŞEKKÜR EDİYORUM
Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen yaz spor okulunun 17 branşta yapıldığına dikkat çeken Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çocuklarını bizlere emanet eden velilerimize, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza, yavrularımıza yaz spor okulumuza katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Yaz spor okulumuzda ders veren öğretmenlerimize katkılarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Çerkezköy Belediyesi’ne emanet edilen yavrularımız için üzerimize düşeni fazlası ile yapmaya gayret ediyor, çaba gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.
ÖĞRENCİLER SERVİSLER İLE GETİRİLİP GÖTÜRÜLÜYOR
Yaz spor okuluna katılan öğrencilerin kursların verildiği alana servisler ile götürülüp getirildiğini ve kurs kıyafetlerinin dağıtıldığını belirten Başkan Akay, kursların 29 Ekim Spor Kompleksi’nde, Kartaltepe Piknik Alanı’nda, Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde, Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi ile Amfi Tiyatro’da verildiğini kaydetti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.