Y.Çerkezköyspor 105 sayı fark yedi 126-21

Tekirdağ Yıldız Erkekler grup eleme karşılaşmasında ilçemiz temsilcilerimizden Yeni Çerkezköyspor Yıldız Erkekler Basketbol Takımı grubun iddialı takımlarından Çorluspor Yıldız Erkekler Basketbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Çerkezköy Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada rakibine oranla etkisiz bir oyun sergileyen Yeni Çerkezköyspor karşılaşmada farklı mağlup olmaktan kurtulamadı.

Y.Çerkezköyspor 105 sayı fark yedi 126-21

MÜSABAKA ÇERKEZKÖY SPOR SALONU’NDA OYNANDI

Tekirdağ Yıldız Erkekler Grup eleme karşılaşmasında Yeni Çerkezköyspor Yıldız Erkekler Basketbol takımı ile Çorluspor Yıldız Erkekler Basketbol takımı Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Yeni Çerkezköyspor Yıldız Erkekler Basketbol Takımı karşılaşmaya Erdem, Apdulrahman, Muhammet Ali, Burak ve Halil İbrahim ilk beşi ile başlarken konuk ekip Çorluspor Yıldız Erkekler Basketbol Takımı Semih, Mustafa, Murat, Erhan ve Emrecan, ilk beşi ile başladı.

İLK PERİYOTTA Y. ÇERKEZKÖYSPOR 2 SAYI BULABİLDİ

Grubun güçlü ekibi olan Çorluspor Yıldız Erkekler Basketbol takımı oyuna hızlı başladı ve ilk sayısını atarak 2-0 öne geçti.

Yeni Çerkezköyspor Yıldız Erkekler Basketbol Takımı’da ilk hücumu sayı ile noktalarken beraberliği yakaladı. Bu sayıdan sonra rakibi karşısında bir anda şaşıran Yeni Çerkezköyspor’lu oyuncular Çorlusporlu oyuncuları durdurmakta zorlanınca ve hücumlardan da boş dönünce bir anda fark 10 sayıya çıktı 12-2. Daha sonra oyuna ağırlığını koyan Çorluspor Yıldız Erkekler Basketbol takımı farkı giderek açtı ve ilk periyodu 28-2 kazandı.

İKİNCİ PERİYOTTA FARK 43’E ÇIKTI

Karşılaşmanın ikinci periyodunda hem ribaundda hem de hücumda temsilcimize oranla üstün olan Çorluspor Yıldız Erkekler Basketbol takımı üst üste bulduğu sayılarla ikinci periyodu 50-7 kazanmasını bildi.

MAÇ SONUCU 105 FARK OLDU

Üçüncü ve dördüncü periyodlarda da farkı iyiden iyiye açan Çorluspor Yıldız Erkekler Basketbol takımı, Y. Çerkezköyspor Yıldız Erkekler Basketbol Takımı’nın oyun disiplininden kopmasını da fırsat bilerek rahat bir oyun sergilediler. Yeni Çerkezköyspor Yıldız Erkekler Basketbol Takımı önceki periyotlara oranla daha fazla sayı bulduğu dördüncü ve son periyotta rakibinin sayılarına engel olamayınca karşılaşmadan 105 sayı farkla 126-21 mağlup ayrıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.