Yeni yıla yeni turnuva

Çerkezköy Belediyesi tarafından Türkiye Satranç Federasyonu Tekirdağ İl Temsilciği ile ortaklaşa düzenlenecek olan Çerkezköy Belediyesi Yeni Yıl Satranç Turnuvası, 6-7 Ocak 2018 tarihleri arasında Çerkezköy Belediyesi Ana Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek

Yeni yıla yeni turnuva
03 Ocak 2018 Çarşamba 14:31

Turnuvada düşünme süresi olarak 35’+30” eklemeli tempo kararlaştırılmış olup sistem olarak İsviçre sistemi / 5 Tur uygulanacaktır.
TURNUVA BAŞVURU KOŞULLARI
•Yarışmaya TSF Lisansına sahip 2017-2018 yılı vizesi yapılmış, UKD puanına sahip 2011 ve öncesi yıllarda doğan T.C vatandaşı sporcular katılabilir.
•Yarışmada sporcular, Küçükler ve Yıldızlar olmak üzere iki farklı kategoride yarışacaktır.
•Başvurularda; sporcunun adı ve soyadının, doğum tarihinin, T.C kimlik numarasının, varsa UKD puanının ve ELO puanı ile FIDE ID kodunun eksiksiz olarak bulunması gerekmektedir.
•Küçükler: 2009 - 2010 - 2011 Doğumlu Sporcular - 32 Asıl + 10 Yedek
•Yıldızlar: 2006 - 2007 - 2008 Doğumlu Sporcular - 32 Asıl + 10 Yedek
•Not: Birinci tur başladıktan sonra gelen sporcular bir sonraki tura alınır. İkinci turdan önce sıralama yenilenerek 2. tur eşlendirmesi yapılır. İkinci tur eşlendirmesi duyurulduktan sonra yarışmaya yeni sporcu alınmaz.
TURNUVA DEĞERLENDİRME KOŞULLARI
Yarışma sonuçları ELO/UKD hesaplamalarında kullanılacaktır.
TURNUVA ÖDÜLLERİ
Her kategoride ilk üç dereceye giren sporculara kupa, madalya ve sürpriz ödüller verilecektir
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.