Yeni yönetim, yeni girişimler

Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Gençlik Spor Kulübü’nün yeni yönetimi akşam yemeğinde buluştu. Programda konuşan Kulüp Başkan Yardımcısı Hayri Varol, “Öncelikli amacımız, çocuklarımıza spor yaptırmak ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak.” dedi

Yeni yönetim, yeni girişimler
30 Ocak 2017 Pazartesi 10:08

HER KULÜP BAŞARILARA ULAŞMAK İSTER
15 Ocak Pazar günü yapılan kongreyle başa gelen yeni yönetim, Çınar Et Lokantası’nda düzenlenen akşam yemeğiyle basına tanıtıldı. Toplantıda açıklamalarda bulunan Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Gençlik Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Hayri Varol, “7+7 olarak toplamda 14 kişilik bir yönetim oluşturduk. Yeni yönetimimiz, 46 üyenin bulunduğu kulübümüzde 3 yıl boyunca görev yapacak. Takımımızı her branşta en iyi şekilde yarışmacı bir kimliğe taşımak istiyoruz. Her kulüp başarılara ulaşmak ister fakat bizim öncelikli amacımız, çocuklarımıza spor yaptırmak ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak.” ifadelerini kullandı.
DAHA ETKİN ARKADAŞLARLA DAHA PRATİK VE ETKİN OLACAĞIZ
 Kulübün 2013 yılında kurulduğunu be faaliyetlerini 4 yıldır sürdürdüğüne değinen Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Gençlik Spor Kulübü Başkanı Musa Kavlak, “Bizler ise son 1 yıldır yönetimde bulunuyoruz. Bizden önceki dönemde sahaya sürülen takım sayısı sadece 1’ken, bizler bir yılda 5 takım sahaya sürdük. U-17 takımımız ise şu an aktif olarak ligde mücadelesine devam ediyor. Daha etkin arkadaşlarla daha pratik ve etkin olacağımızı düşündüğümüz için kongreye gittik ve kongre sonucu yeni yönetimimizi oluşturduk.” diye konuştu.
GÜREŞ İÇİN GİRİŞİMLERDE BULUNULDU
“Yaşar Doğu ismi ile özdeşleşen güreş sporunun kulübümüze kazandırılması için bir takım girişimlerde bulunduk.” diyen Kavlak, “Yönetimi oluştururken birçok kişi ile görüştük ve sonunda bir konuda mutabık kaldık. Yaşar Doğu ismine yakışır bir şekilde güreş branşında da kulübümüzün yer almasına karar verdik. Bunun yanı sıra kulübümüzün satranç, masa tenisi, basketbol, voleybol, gibi dallarda da yer almasını sağlayacağız. Her geçen gün başarımızın üzerine biraz daha katkı sağlayarak ilerliyoruz.” dedi.
YENİ YÖNETİM LİSTESİ
Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Gençlik Spor Kulübü’nin 15 Ocak Pazar günü gerçekleşen Seçimli Olağan Genel Kurulu’nun ardından oluşan yeni yönetim şu şekilde:  Yön. Kur. Bşk. Musa Kavlak, Yön. Kur. Bşk Yrd. Hayri Varol ve Orhan Çetin, Genel Sekreter Sunay Kırım, Zekeriya Dik, Selim Altunsoy ve Abdullah Coşkun, Denetim Kurulu Necdet Keskin, Ferhat Özkan, Muhsin Bayram.
Haber: Uğur Kılıç
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.