Yıldız kızlar A takımı zirveye oturdu

Tekirdağ Yıldız Kızlar Basketbol Ligi’nin ilk haftasında Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün A ve B takımları karşı karşıya geldi. A takım, mücadeleden 84 – 25 galip ayrılan taraf oldu.

Yıldız kızlar A takımı zirveye oturdu
02 Şubat 2016 Salı 15:41

A VE B TAKIM KARŞI KARŞIYA GELDİ

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün yıldız A ve B basketbol takımları Tekirdağ Yıldız Kızlar Basketbol Ligi’nin ilk haftasında karşı karşıya geldi.

A TAKIM 84 – 25 GALİP AYRILDI

Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen mücadeleden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü A takımı 84 – 25 galip ayrıldı ve Tekirdağ Yıldız Kızlar Basketbol Ligi’nde ilk haftadan zirveye oturdu.

ANTRENÖRLÜKLERİ ALACA VE SARI YAPTI

Çerkezköy Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Antrenörü Ercan Çete’nin il dışında olmasında dolayı takımların başına Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Genel Koordinatörü Oğuz Alaca ile Ahmet Sarı geçti.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.