Yıldız kızlardan büyük başarı

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 22-24 Ocak tarihleri arasında Sakarya’da düzenlediği Anadolu Yıldızları Ligi Taekwondo Marmara elemelerinde Çerkezköy Belediyesi sporcularının da aralarında bulunduğu Tekirdağ Takımı, Yıldız Kızlar Kategorisi’nde üçüncü oldu

Yıldız kızlardan büyük başarı
27 Ocak 2016 Çarşamba 16:03

SEKİZ MADALYA KAZANDILAR

İstanbul’un Avrupa ve Anadolu olarak iki ekiple katıldığı ve on bir ilden gelen sporcuların mücadele ettiği zorlu grupta Tekirdağ, Yıldız Kızlar Kategorisi’nde üçüncü olarak Batı Grubu Yarı Finallerine gitmeye hak kazandı. Düzenlenen müsabakada Tekirdağ Takımı kızlarda bir altın, üç gümüş, bir bronz; erkeklerde ise bir altın, 2 bronz madalya elde etti.

KEPENEK KARDEŞLERDEN 2 GÜMÜŞ MADALYA

Dokuz sporcudan oluşan kız takımında Çerkezköy Belediye Spor Kulübü Sporcuları Kepenek Kardeşler şampiyonada finale çıkıp Tekirdağ’a iki gümüş madalya kazandırarak yarı final yolunda büyük başarı elde ettiler. Müsabakalarda Kübra Kepenek 37 kilogramda Marmara ikincisi, Senanur Kepenek 29 kilogramda Marmara ikincisi, Meryem Akgün ise 44 kilogramda Marmara beşincisi olarak Tekirdağ Takımını yarı finale yükseltmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadılar.

YARI FİNAL İÇİN TER DÖKECEKLER

Tekirdağ, İstanbul Anadolu ve Bursa takımlarının ardından Marmara grubunu üçüncü sırada tamamladı. Tekirdağ’ı temsilen müsabakalara katılan Taekwondo Takımı, Ege ve Marmara’nın ilk 6 takımıyla beraber Batı Grubu’nda yarışacak ve ilk üç takım arasına girerek finale yükselmek için ter dökecek.

BAŞARILAR ARDI ARDINA GELİYOR

Müsabakalara katılan ve 6 sporcudan oluşan Tekirdağ erkek takımı sayıca eksik olmanın vermiş olduğu dezavantaj ile yarı finali 2 puanla kaçırarak elendi. Taekwondo Takımı Antrenörlerinden Bilal Güzel, gerçekleştirilen müsabakalar hakkında yaptığı değerlendirmede çok güzel bir sonuç elde ettiklerini ifade ederek, ”Tekirdağ’ı Marmara üçüncüsü yaptık. Kız takımımız çok güçlü. Hedefimiz Batı Grubu’nda ilk üçe girip finallere gitmek. Maç programı çok yoğun. Neredeyse her hafta çok önemli turnuvalara katılıyoruz. Başarılar ardı ardına geliyor. Kendimizi devamlı aşıyoruz.” dedi.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.