Yoncalı ligde kalmayı başardı

1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Çerkezköy Fevzipaşaspor ligin 17.hafta karşılaşmasında Büyük Yoncalıspor’u konuk etti. Kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı karşılaşmayı Büyük Yoncalıspor takımı 4-3 kazanarak karşılaşmadan 3 puan ile ayrılması bildi

Yoncalı ligde kalmayı başardı
29 Ocak 2016 Cuma 16:39

GOL PERDESİNİ YONCALI ARALADI

1.Amatör Küme B Grubu 17.hafta karşılaşmasında Çerkezköy Fevzipaşaspor ile Büyük Yoncalıspor karşı karşıya geldi. Veliköy Sahası’nda oynanan karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki ekip de kontrollü bir oyun sergiledi. Çerkezköy Fevzipaşaspor saha avantajını değerlendirip gol arasa da istediği pozisyonları bulamadı. Ligde kalma mücadelesi veren Büyük Yoncalıspor, maçın 12.dakikasında Ahmet ile golü bularak karşılaşmada 1-0 öne geçti. Erken gelen golle moral bulan Büyük Yoncalıspor kalan bölümlerde ikinci gol mücadelesi verdi. Çerkezköy Fevzipaşaspor oyunun bu bölümlerinde kontrolü eline alamadı. Önde olmanın avantajını iyi değerlendiren Büyük Yoncalıspor 19.dakikada aradaki skor farkını ikiye çıkardı. Büyük Yoncalıspor’un ikinci golü Hakan’dan geldi. 

İLK DEVRE BERABERLİKLE TAMAMLANDI

Büyük Yoncalıspor farkın ikiye çıkmasının ardından kontrollü bir oyun sergiledi. İkinci devreye avantajlı başlamak isteyen konuk ekip, istediğini elde edemedi. Çerkezköy Fevzipaşaspor maçın 32.dakikasında aradığı golü bularak farkı bire indirdi. Çerkezköy Fevzipaşaspor’da farkı bire indiren golü penaltıdan Onur kaydetti. Çerkezköy Fevzipaşaspor ilk devreyi en azından beraberlikle tamamlamak için baskılı bir oyun sergiledi. Temsilcimiz aradığı golü maçın 45.dakikasında Emre ile bularak skora denge getirdi. İlk devreden başka gol sesi çıkmayınca her iki takım da soyunca odasına 2-2’lik eşitlikle girdi. 

YONCALI 4-3 GALİP AYRILDI

İkinci devrenin ilk dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. Çerkezköy Fevzipaşaspor maçın 59.dakikasında Mustafa ile golü bularak karşılaşmada öne geçti. Moral bulan Çerkezköy Fevzipaşaspor rakibi karşısında fark mücadelesi verse de başarılı olamadı. Konuk ekip Büyük Yoncalıspor 67.dakikada Murat ile eşitliği yakaladı. Kalan dakikalarda her iki ekip de öne geçme mücadelesi verdi. 71.dakikada Büyük Yoncalıspor Volkan ile sonuca giderek karşılaşmada yeniden öne geçti. (3-4) Çerkezköy Fevzipaşaspor kalan bölümlerde en azından bir beraberlik için mücadele verse de başarılı olamadı. Karşılaşma Büyük Yoncalıspor’un 4-3’lük üstünlüğü ile sona erdi. 

LİGDE KALMAYI GARANTİLEDİ

Çerkezköy Fevzipaşaspor bu sonuçla 21 puanla kalarak haftayı 4.sırada tamamladı. 15 maçta 6 galibiyet alan Çerkezköy Fevzipaşaspor 3 karşılaşmadan beraberlik 6 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 22 gol atan Çerkezköy Fevzipaşaspor kalesinde ise 28 gol gördü. Küme düşme korkusu yaşayan Büyük Yoncalıspor bu sonuçla ligin tamamlanmasına 1 hafta kala kümede kalmayı başardı. Büyük Yoncalıspor 15 maçta 5 galibiyet alırken 3 karşılaşmadan beraberlik 7 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 22 gol atan Büyük Yoncalıspor kalesinde ise 35 gol gördü. Puanını 18’e çıkarmayı başaran Büyük Yoncalıspor haftayı 6.sırada kapattı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.