Zorlu zeminde 3 puan 3 golle geldi

Süper Amatör Lig temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ligin 12.hafta karşılaşmasında Aşağı Sevindiklispor ile karşı karşıya geldi. Mustafa Uğraş Stadında kar yağışı altında oynanan karşılaşmanın ilk devresini 2-1 önde tamamlayan temsilcimiz, ağırlaşan zemin ve olumsuz hava koşuluna rağmen sahadan 3-2’lik galibiyet ile ayrılarak Ligin ilk devresini 30 puanla tamamlamayı başardı.

Zorlu zeminde 3 puan 3 golle geldi
04 Ocak 2016 Pazartesi 08:54

TEMSİLCİMİZ AŞAĞI SEVİNDİKLİSPOR’U KONUK ETTİ

1911 Çerkezköyspor takımı ligin 12.hafta karşılaşmasında kendi evinde Aşağı Sevindiklispor takımını konuk etti. Mustafa uğraş stadında Pazar günü saat 13.10’da başlayan karşılaşmaya temsilcimiz Muzaffer, Oğuz, Hayrettin, Tuna, Mesut Aytemiz, İsmail, Gençağa, Emrah, Deniz, Gökay ve Hakan Tice ilk on biri ile çıkarken, rakip Aşağı Sevindiklispor takımı ise Hilmi, Ender, Hayrullah, Günay, Ahmet, Sertan, Özkan, Hüseyin, Onur, Bilal ve Soner ilk on biri ile çıktı.

MÜSABAKA SAAT 13.10’DA BAŞLADI

Saat 13.00’da başlaması gereken müsabaka yağan kar yağışı nedeniyle saha çizgilerinin temizlenmesinin ardından 10 dakika gecikmeli başladı. Karşılaşma rakip takımın santra vuruşu ile başlarken, ilk bölümler temsilcimizin kontra ataklarıyla tamamlandı. 1911 Çerkezköyspor takımı sergilediği baskılı oyununu karşılaşmanın 7.dakikasında bulduğu golle süsledi. Gelişen 1911 atağında sol kanattan hızla ceza alanı içine girmeye çalışan Hakan Tice rakip defans oyuncusu tarafından faul ile durdurulunca orta hakem frikik atışı verdi.

GOL PERDESİNİ İSMAİL İNAN AÇTI

Topun başına geçen Gençağa’nın kale önüne gönderdiği topu iyi takip eden savunma oyuncusu İsmail İnan şık bir vuruşla topu kalecinin bakışları arasında ağlarla buluşturdu. Gelen erken golle birlikte moral bulan temsilcimiz ataklarına hız kesmeden devam etti. 9.dakikada sağ kanatta topla buluşan Deniz Sert, ceza alanı içine girdikten sonra kaleciyi de geçerek çektiği şutu defans oyuncuları son anda uzaklaştırmayı başardı. Müsabakanın 15.dakikasında yeniden Deniz ile atağa çıkan temsilcimiz net gol pozisyonundan defans oyuncularının araya girmesiyle yararlanamadı.

DENİZ’İN SERT ŞUTUNU KALECİ SON ANDA KORNERE ÇELDİ

İlk bölümlerde oyunun kontrolünü eline alan temsilcimiz sağlı sollu ataklarla rakip kalede ikinci golü aradı. 18.dakikada Gençağa ikili mücadele de rakibine yaptığı sert müdahaleden dolayı hakem tarafından sarı kart ile cezalandırıldı. Bu pozisyonun hemen bir dakika sonrasında Gökay’ın ara pasını iyi takip eden Emrah Çilingir bekletmeden topu Deniz Sert ile buluşturdu. Deniz’in topu düzelterek çektiği sert şutu kaleci son anda kornere çelmeyi başardı.

TEMSİLCİMİZ OYUN DİSİPLİNİNDEN KOPMADI

Temsilcimiz aradığı ikinci gole 28.dakika da ulaştı. Gelişen 1911 atağında Gökay’ın ara pasında sol kanatta topla buluşan Hakan Tice, rakiplerini tek tek geçerek ceza alanı içine girdi. Hakan Tice’nin kale penaltı noktası üzerine gönderdiği topu iyi takip eden Deniz Sert her hafta olduğu gibi yine fırsatçılığını konuşturarak arka alanda vurduğu kafa vuruşu ile topu filelerle buluşturdu. Elde edilen 2 farklı üstünlüğe rağmen oyun disiplininden kopmayan temsilcimiz kontra ataklarla rakip kaleye yüklenmeye devam etti.

İLK DEVRE TEK FARKLI ÜSTÜNLÜK İLE TAMAMLANDI

Hava koşullarının elverişsiz olmasından dolayı her iki takım oyuncuları da zaman zaman ağırlaşan zeminde güçlükle ayakta kalabildiler. Dakikalar 32’yi gösterdiğinde rakip takım aradığı gole ulaştı. Gelişen Aşağı Sevindiklispor atağında sağ kanattan ceza alanı içine yapılan ortada topu uzaklaştırmak isteyen Tuna, topa elle müdahale edince hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Onur topu ağlarla buluşturarak aradaki skor farkını da bire indirmiş oldu. İlk yarının ilerleyen bölümlerinde başka gol olmayınca devre temsilcimizin bir farklı üstünlüğü ile tamamlandı.

İKİNCİ DEVREYE TEMSİLCİMİZ BAŞLADI

İkinci yarıya temsilcimizi santra vuruşuyla başlandı. Gelişen 1911 atağında topla ilerleyen Gençağa rakip oyuncu Bilal tarafından faul yapılınca hakem tarafından da sarı kart ile cezalandırıldı. Karşılaşmanın 54.dakikasında topla hızla ilerleyen Emrah Çilingir bekletmeden Oğuz’a pasını çıkardı. Oğuz topla birlikte hızlı bir şekilde ceza alanı içine girerek müsait pozisyonda gördüğü arkadaşı Mesut’a pasını atarken, Mesut’un gelişine çektiği şutu defans güçlükle uzaklaştırabildi. Karşılaşmanın 61.dakikasında 1911 Çerkezköyspor ceza alanı dışında yaşanan karambolde topun gelişine şut çeken Özkan topu ağlarla buluşturarak beraberlik golünü kaydeden isim oldu.

GÜNÜN BAŞARILI İSMİ TİCE OYUNUNU 2 GOLLE SÜSLEDİ

Karşılaşmanın 63.dakikasında Mesut oyundan çıkarken yerini başarılı oyuncu Selçuk’a bıraktı. Temsilcimiz zorlu hava şartlarına rağmen etkili bir oyun sergilerken, aradığı üçüncü gole de 68.dakikada ulaştı. Gelişen atakta günü başarılı isimlerinden Hakan Tice, sol kanattan götürdüğü topla içeri girdi. Hakan Tice’nin ortasına kale önünde Gökay’ın kafa vuruşu defanstan sekerken, dönen topu iyi takip eden Deniz Sert düzgün ve sert vuruşla takımının üçüncü kendisinin de ikinci golünü kaydetmeyi başardı.

SON DAKİKALARDA SAHA KARIŞTI

Müsabakanın 81.dakikasında Gökay oyundan çıkarak yerini Salih İzmir’e bıraktı. Karşılaşmanın son bölümlerinde rakip oyuncular sert müdahalelerde bulununca saha içi bir anda karıştı. Yaşanan tatız olaylar esnasında rakip Aşağı Sevindiklispor Kulüp Başkanı da sahaya girerek oyuncularını sakinleştirmeye çalışırken, orta hakem Salih İzmir ve rakip oyuncu Melih’i sarı kartla cezalandırdı. Diğer yandan yaşanan olaylar esnasında Hakan Tice’ye sert müdahalede bulunan Sertan’da ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışına gönderildi.

TEMSİLCİMİZ İLK DEVREYİ 30 PUANLA TAMAMLADI

Karşılaşmanın son bölümlerinde başka gol olmayınca temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor takımı sahadan zorlu hava koşulları ve sert müdahalelere rağmen 3-2’lik skorla ayrılmasını bildi. Temsilcimiz elde ettiği 3 puanla puanını 30’a yükselterek, önümüzdeki haftayı bay geçeceği için ligin ilk devresini tamamlamış oldu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.