2008 yılı Çalışma Programını kabul edildi

Karağaç Belediyesi'nin 2007 yılı Ağustos ayı Meclis toplantısı Karaağaç Belediye Başkanı İsmet Şimşek Başkanlığı'nda gerçekleştirildi.

2008 yılı Çalışma Programını kabul edildi
04 Ağustos 2007 Cumartesi 08:12

Açılış, yoklama ve saygı duruşu ile başlayan Karaağaç Belediyesi 2007 yılı Ağustos ayı Meclis toplantısınını 2. maddesinde yer alan 2008 yılı çalışma programı görüşüldü. Karaağaç Beldesi'ne daha iyi hizmet etmek amacıyla hazırlanan 2008 yılı çalışma programı Belediye Meclisi tarafından oy birliğiyle kabul edildi.

Meclis gündeminde yer alan 2. maddenin oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından gündemin 3. maddesinde yer alan vatandaşların kat ve emsal artırım talebi ile ilgili dilekçelerin görüşülmesi maddesine geçildi. Dilekçelerin okunmasının ardından bu madde İmar Komisyonu'na havale edildi. Daha sonra gündemin 4. maddesinde yer alan Belediye hisseleri ile ilgili yükümlülüklerini yerine getirmeyen mükelleflerin durumunun görüşüldü. Bu maddenin oy birliği ile kabul edilmesinin ardından 2003 yılı başından, 2006 yılı sonuna kadar Belediye hissesini satın almak için başvuruda bulunan fakat Belediye'ye gelerek ne sözleşme yapan, ne de parasını ödeyen, yani yükümlülüklerini yerine getirmeyenlerin başvuruları iptal edildi. Tekrar başvuruda bulunacak olan kişilere ise yeni değerler üzerinden satış yapılacak.

Bu gündem maddesinin kabul edilmesinin ardından gündemin 5. maddesi olan 384 ada 17 parselde bulunan Belediye hissesinin satışının görüşülmesi maddesi de oy birliğiyle kabul edildi. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Karaağaç Belediyesi 2007 yılı Ağustos ayı Meclis toplantısı sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.