45 Milyon Değerinde İki Proje İller Bankasınca Onaylandı

Kapaklı Belediyesi ve iştirak şirketi Kent A.Ş. işbirliğiyle hazırlanan Şehir Led Aydınlatma Projesi ve TAT (Toplama ve Ayrıştırma Tesisi) Projesi İller Bankası tarafından kabul edildi. Toplam 45 milyon lira değerinde iki projenin İller Bankasınca onaylandığını belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Projelerimiz kentimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Değişen ve gelişen Kapaklı için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

45 Milyon Değerinde İki Proje İller Bankasınca Onaylandı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
18 Kasım 2020 Çarşamba 11:17


Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Recep Biyik ile birlikte gerçekleştirdiği Ankara temasları kapsamında İller Bankası Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarette Kapaklı Belediyesi ve iştirak şirketi Kent A.Ş. işbirliğiyle hazırlanan Şehir Led Aydınlatma Projesi ve TAT (Toplama ve Ayrıştırma Tesisi) Projesinin kabulü gerçekleştirildi.
“DEĞİŞEN VE GELİŞEN KAPAKLI İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Projelerle ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Belediyemiz ve iştirak şirketimiz Kent A.Ş.’nin ortak çalışmaları neticesinde hazırlanan Şehir Led Aydınlatma Projemiz ve TAT (Toplama ve Ayrıştırma Tesisi) Projemiz İller Bankasınca onaylandı. Yüzde 50 enerji tasarruflu Şehir Led Aydınlatma Projemiz ile ana arterler ile cadde ve sokaklarımız ışıl ışıl olacak. Dekoratif direkler ile cadde ve sokaklarımız estetik bir görünüme kavuşacak, kentimizin aydınlatma kalitesi yükselecek. TAT (Toplama ve Ayrıştırma Tesisi) Projemiz ise ilçemiz ve çevre ilçeleri kapsayacak. Proje ile kağıt-karton, plastik, metal ve cam atıklar, atık piller, elektronik atıklar, ömrünü tamamlamış lastikler diğer atıklardan ayrı toplanarak geri dönüşüme kazandırılacak. Sıfır Atık Yönetmeliğine uygun projemiz ile istihdam oluşturulacak ve doğamız korunacak. Toplam 45 milyon liralık projelerimizin kentimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Değişen ve gelişen Kapaklı için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.