Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kız Basketbol Takımı, Osmaniye’de düzenlenen Küçük Kızlar Anadolu Şampiyonası’nı 4. tamamladı.
OSMANİYE’DE DÜZENLENDİ
3 – 7 Mayıs tarihleri arasında Osmaniye’de düzenlenen Küçük Kızlar Anadolu Şampiyonası birbirinden çekişmeli maçlara sahne oldu. Zorlu şampiyonayı Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü lider tamamlarken, Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kız Basketbol Takımı ise 4. sırada yer aldı.
GRUP MÜSABAKALARINI LİDER TAMAMLADILAR
Küçük Kızlar Anadolu Şampiyonası’nın grup müsabakalarında tek mağlubiyetini Antalya Akademi Gençlik ve Spor Kulübü’ne 55 – 48 yenilerek alan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kız Basketbol Takımı; Zonguldak Ereğli Belediye Spor Kulübü’nü 53 – 46 ve Van Tuşpa SYDV Gençlik ve Spor Kulübünü de 53 – 52 kazanarak şampiyona sıralama maçlarına katılmaya hak kazandı.
ŞAMPİYONU 9 SAYI FARKLA YENDİLER
Şampiyona sıralama maçlarında A Grubu’na düşen Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kız Basketbol Takımı, bu etapta karşılaştığı Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nü 47 – 38 mağlup etmeyi başardı.
4. SIRADA TAMAMLADILAR
Şampiyona sıralama maçlarının ikincisinde Antakya Güney Spor Kulübü ile yaptığı maçtan sadece 3 sayı farkla 39 – 36 mağlup ayrılan temsilcimiz, şampiyonayı 4. sırada tamamlamak durumunda kaldı.