Annelere Özel Kutlama

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Anneler Günü dolayısıyla engelli aileleri ve engelli çocuklarına fedakarca bakan anneleri ziyaret ederek, anneler gününü kutladı.

Annelere Özel Kutlama
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
10 Mayıs 2021 Pazartesi 12:37


Kapaklı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hazırlanan programda Belediye Başkanı Mustafa Çetin, engelli çocuklarına fedakarca bakan anneleri ziyaret etti.
ANNELERE HEDİYELERİ TAKDİM EDİLDİ
Başkan Çetin, ziyaretlerinde özel annelere gösterdikleri fedakarlığın çok farklı bir duygu olduğunu söyledi. Çetin açıklamasının devamında, ‘Anneler günü vesilesiyle ilçemizdeki engelli çocukları olan annelerimizin 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nı da kutlamış olduk. Engelliler haftasının tam kapanma dönemine denk gelmesi dolayısıyla bu yıl erkenden program yapmak zorunda kaldık. En büyük engelin her zaman sevgisizlik olduğunu ifade ediyoruz. Anne olmak çok özel fakat engelli bir evlada daha özverili daha fedakarca bakan anne olmak çok çok özel. Bu sebeple özel annelerimizi bu güzel günde mutlu edebilmek adına hediyelerimizi takdim ettik. Bu vesile ile yeniden başta şehit anneleri olmak üzere eli öpülesi annelerimizin günlerini tebrik ediyorum.” dedi.
Belediye Başkanı Çetin, anneler için hazırlanan hediyeleri takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.