Atatürk anıtı dezenfekte edildi

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde temizlik çalışmalarını sürerken, son olarak Cumhuriyet meydanında bulunan Atatürk anıtı ve çevresi dezenfekte edildi

Atatürk anıtı dezenfekte edildi
17 Şubat 2016 Çarşamba 16:39

DEZENFEKTE EDİLDİ

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı ve çevresi dezenfekte edildi. Dezenfekte ilaçları ve tazyikli su ile gerçekleştirilen temizleme çalışmaları yaklaşık iki saat boyunca devam etti. Temizlik çalışmaları sırasında Çerkezköy Belediye Meydanı kavşağı geçici olarak trafiğe kapatıldı.

YENİ YAZI TAKILACAK

Yapılan temizlik çalışmaları kapsamında da Atatürk anıtının etrafında bulunan ve kırılan mermer parçaları da onarılarak sağlamlaştırıldı. Diğer yandan anıtın üzerinde bulunan yazı da sökülerek yerine yenisinin takılacağı ifade edildi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.