Avrupa Haraketlilik Haftası kapsamında Doğa yürüyüşü

Çerkezköy Belediyesi tarafından 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Haraketlilik Haftası kapsamında, vatandaşları pandemi ve günlük hayatın stresinden uzakta keyifli bir yolculuğa çıkarmak amacıyla Doğa Yürüyüşü (Hiking Gezisi) düzenlenecek.

Avrupa Haraketlilik Haftası kapsamında Doğa yürüyüşü
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
14 Eylül 2020 Pazartesi 13:13


Çerkezköy Belediyesi pandemi ve gündelik hayatın koşturmacasından yorulup, strese, kent yaşamına ara vererek doğayla bütünleşmek, sağlıklı adımlarla geleceğe yürümek amacıyla Çerkezköylü vatandaşlar için doğa yürüyüşü düzenleyecek. İstanbul’un Çatalca ilçesine bağlı Binkılıç Mahallesi’nde bulunan Dermansu’da başlayacak olan doğa yürüyüşü 6 kilometrelik parkurun tamamlanmasının ardından yine Binkılıç Mahallesi’ne yakın bir noktada sona erecek.
YAKLAŞIK 6 KİLOMETRELİK YÜRÜYÜŞ
   Çerkezköy Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından 19 Eylül Cumartesi günü düzenlenecek olan doğa yürüyüşüne Çorlu Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu Üyeleri de katılacak. Etkinlik için araçlar saat 09.00’da Çerkezköy Belediyesi önünden hareket edecek. Yaklaşık 6 kilometrelik doğa yürüyüşüne katılmak isteyen vatandaşlar 14–18 Eylül tarihleri arasında kimlik fotokopileri ile Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına müracaat edebilir.
PANDEMİ KURALLARI ÇERÇEVESİNDE YAPILACAK
   Çerkezköylüleri spora teşvik etmek için farklı organizasyonlar düzenlediklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Düzenlediğimiz farklı organizasyonlarla halkımızı sağlıklı yaşam için yönlendiriyor, sporu özendiriyoruz. Bu kapsamda 19 Eylül Cumartesi günü de Doğa Yürüyüşü etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Doğa Yürüyüşümüzde tertemiz bir havada spor yapıp, doğanın güzelliklerini keşfedeceğiz. Şehir yaşamının stresinden uzaklaşmak isteyen tüm vatandaşlarımızı pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştireceğimiz Doğa Yürüyüşü etkinliğimize davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.