Banklara sosyal mesafe ayarı

Koronavirüs salgınının yayılımını önlemek amacıyla Çerkezköy sınırları içindeki tüm parklardan ve ana caddelerden toplanan bankların yerine, Makine İkmal, Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri tarafından Çerkezköy Belediyesi öz kaynakları ile oturanların arasında mesafe bırakacak şekilde yeni banklar imal edildi.

Banklara sosyal mesafe ayarı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
21 Ekim 2020 Çarşamba 11:49


İki kişilik olarak tasarlanan banklarda, oturma alanının arasına 1,5 metrelik mesafe bırakıldı.
ÖZ KAYNAKLARI KULLANILDI
Salgın kurallana uygun, sosyal mesafeli bankların Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince normalleşme planı ile parklara ve ana caddelere yeniden yerleştirildiğini söyleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Pandemi dolayısıyla tüm parklarımızdan ve ana caddelerimizden oturma alanlarını kaldırmıştık. Vatandaşlarımızın sağlığını düşünerek topladığımız banklarımızın yerine, kendi öz kaynaklarımız ile imal ettiğimiz sosyal mesafe banklarını yeniden vatandaşlarımızın kullanımına sunmaya başladık” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.