Bir gün önce bir gün sonra

Ramazan bayramında korona virüs salgını nedeniyle 4 gün boyunca sokağa çıkma kısıtlaması getirilmişti. Sokağa çıkma kısıtlaması bittikten sonra cadde ve sokaklar bir gün öncesi ile tam tezat oluşturur şekilde araç ve insanla doldu.

Bir gün önce bir gün sonra
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
27 Mayıs 2020 Çarşamba 15:09

4 gün boyunca uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında sadece kapsam dışı bırakılan görevli kişiler sokağa çıkabilirken deyim yerindeyse in-cin top oynar bir görünüm oluşmuştu.Pazartesi günü kısıtlama bittikten sonra işyerleri, bankalar ve resmi daireler açılınca sokak bir gün öncesine göre tamamen farklı bir görünüm aldı.
Sokak canlansa bile  esnafın yinede pek iş yapamadığı, ağırlıklı olarak gıda ve temel tüketime yönelik hizmet veren esnafın  çalışabildiği gözlendi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.