Çerkezköy SYDV’den İzmir Depremine yardım kampanyası

İzmir’de 30 Ekim tarihinde meydana gelen deprem sonrası AFAD tarafından başlatılan yardım kampanyasına ilişkin Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından bir duyuru yayınlanarak, yardım severlere ihtiyaç duyulan malzemelerle ve yardımın nereye yapılacağıyla ilgili bilgi verildi.

Çerkezköy SYDV’den   İzmir Depremine yardım kampanyası
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
02 Kasım 2020 Pazartesi 11:54

 “Afetzedelere ulaştırmak üzere ihtiyaç duyulan ‘Standart Gıda Kolisi yada Yeni Battaniye’ yardımları ilçemiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevli personeli tarafından alınarak, Çerkezköy Polisevinde depolanacaktır” denilen yardım kampanyası bilgilendirmesinde, İletişim bilgilerine  ve gıda kolisinin içeriğine yer verildi.
Yeni battaniye ve gıda kolisi yardımı Çerkezköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personeli tarafından Çerkezköy Polisevinde teslim alınacak. Yardım Kampanyası ile ilgi bilgi almak isteyenler 0282 7267982 ve 0 552 420 5970 numaralı telefonlardan bilgi alabilecekler.
Yeni battaniye’nin yanı sıra gıda kolisi yardımında bulunmak isteyenler için gıda kolisinin içeriği hakkında bilgilendirimde de bulunuldu.
Gıda kolisi: 5 Kg Pirinç, 2,5 Kg Bulgur, 2,5 Kg Kuru Fasülye, 2,5 Kg Mercimek, 5Kg Ayçicek yağı,
0,83 Kg Domates Salçası, 5 Kg Şeker, 0,5 Kg Tuz, 1 Kg Un ve 2 Kg çaydan oluşmakta.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.