Çerkezköy’de İstiklal Marşımızın 100. Yıldönümü etkinlikleri

İstiklal Marşının, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabulünün 100. Yıldönümü ve İstiklal Marşı Şairi Mehmet Akif Ersoy’u Anma için Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde bir program düzenlendi.

Çerkezköy’de İstiklal Marşımızın 100. Yıldönümü etkinlikleri
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
13 Mart 2021 Cumartesi 10:28

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen programa Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı Merkez Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, STK temsilcileri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.
  ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
  12 Mart İstiklal Marşı’nın TBMM’de kabulünün 100. Yıldönümü ve İstiklal Marşı Şairi Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemine ilişkin açılış konuşmasının ardından İlçe Milli  Eğitim  Müdürlüğü tarafından İstiklal Marşımızın kabulünün 100. Yılı nedeni ile düzenlenen İstiklal Marşını En Güzel Okuma, Resim ve Kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri  Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı Merkez Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından verildi.
  Ödül töreninin ardından Mehmet Akif ve İstiklal isimli kısa film izlendikten sonra okunan şiirler ve müzik dinletisi ile İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabulünün 100. Yıldönümü ve İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı sona erdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.