Çetin, Albayrak ve İçöz ile Görüntülü toplantı yaptı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz ile görüntülü görüşme gerçekleştirdi.

Çetin,  Albayrak ve İçöz ile Görüntülü toplantı yaptı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
24 Mart 2020 Salı 12:39


Görüşmede Başkan Çetin, Kapaklı'nın su ve altyapı sorunlarını iletirken, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak gerekli çalışmaların en kısa sürede yapılacağını ifade etti.
"YENİ SU KUYULARINA İHTİYACIMIZ VAR"
Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz ile görüntülü görüşme gerçekleştirdi. Yeni tip koronavirüs(COVİD-19) tedbirleri kapsamında Skype üzerinden yapılan görüşmede konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı'nın en acil ihtiyaçlarından olan su konusu ile ilgili, "TESKİ Genel Müdürümüz İbrahim bey'e durumu arz ettim. Atatürk Mahallesi'nde daha önceden ihalesi yapılmış olan su deposunun yapılması için müteahhit ile görüşeceğini söylemişti. Buna artı olarak yeni su kuyularına ihtiyacımız var." dedi.
"KAPAKLI'YI RAHATLATABİLECEK BİR ŞEKİLDE KUYULARI YAPACAĞIZ"
TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz ise, "Arkadaşlarımızla detaylı bir şekilde görüşmelerimizi yaptık. Son ihalede toplamda Kapaklı'ya 6 tane kuyu planlıyoruz. Acil olarak 3 tane daha kuyu açacağız. Bu hafta bir tanesini açmaya başlıyoruz. Kayıp kaçak konusunu en aza indirmek için çalışma yapacağız. Mevcut kuyularımızda kapasite artırımı ile ilgili debi ölçümü yapmak üzere arkadaşlarımızı görevlendirdik. Kapaklı'yı rahatlatabilecek bir şekilde kuyuları yapacağız." diye konuştu.
PINAR BULVARI VE BAĞLANTI YOLLARI GÖRÜŞÜLDÜ
Pınar Bulvarı ve bağlantılı cadde ve sokaklardaki altyapı çalışmalarıyla ilgili olarak da son durumu değerlendiren Başkan Çetin, "TESKİ, Pınar Bulvarı'ndaki çalışmaların ardından Dumlupınar, Yaşar Doğu ve Eski Cami caddelerimizde hatları çekti. Parsel ve binalara bağlantıları yapamadık. Yapamadığımız için de bunların üzerine istediğimiz üst yapı çalışmalarını yapamadık. Bizim bunların hemen tamiratını yapabilmemiz için bağlantıların yapılması lazım." dedi. TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz ise, kısa süre içerisinde çalışmaların tamamlanacağını ifade etti.
ALBAYRAK KOLAYLIKLAR DİLEDİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak su ve Pınar Bulvarı altyapı çalışmaları konusunda gerekli çalışmaların yapılması ile ilgili TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz'e talimat verirken, İçöz ve Başkan Çetin'e çalışmalarında kolaylıklar diledi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.