ÇOSB 3 ayrı AB Projesi’ne başvuru yaptı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) tarafından bölgesel gelişime katkı sağlayacak şekilde kurgulanan 3 farklı AB Projesi için başvuru yapıldı.

ÇOSB 3 ayrı AB Projesi’ne başvuru yaptı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
21 Temmuz 2020 Salı 10:37

“Do The Right Be Certified”, “Excellence in Education” ve “Give Me A Job” isimlerini taşıyan 3 projenin ÇOSB’nin katılımcı firmalarının ve çalışanlarının gelişimi ile beraber eğitimi alanında yeni uygulamaları hedeflediği ifade edildi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, AB ve Mali Yardımlar Daire Başkanlığına gönderilen başvurular kapsamında, ÇOSB’nin yeni bir vizyon ve gelişim yönü hedeflediği belirtildi.
 
ÇOSB çalışanlarından oluşan ekiplerin hazırladığı proje başvurularının AB ve Mali Daire Başkanlığı’nın incelemesinin ve uygun görmesinin ardından uygulamaya aktarılabileceği ÇOSB yetkilileri tarafından ifade edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.