ÇTSO’dan çocukların doğa eğitimine destek

TEMA VakfıYönetim Kurulu Üyesi ve Çerkezköy İlçe Sorumlusu Nilüfer Ceylan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

ÇTSO’dan çocukların doğa eğitimine destek
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
28 Şubat 2020 Cuma 12:00

TEMA Vakfı Çerkezköy İlçe Sorumlusu Nilüfer Ceylan, 3 Kasım 41. Vodafone İstanbul Maratonunda kurumsal koşu takımı kurarak gerek Çerkezköy’de gerekse Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde örnek bir sosyal sorumluluk projesine katkıda bulundukları için tüm Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu ve personeline teşekkür etti. Ceylan, “Maratonda TEMA Vakfı’nın Ağaç Kardeşliği Projesi yararına kampanya yürüterek bağış toplayan Çerkezköy TSO Takımı ilkokul 3.sınıf öğrencilerimizin ücretsiz doğa eğitimi almasına katkıda bulundular. Doğa bilinciyle büyüyen nesillerin,doğayı tanıdığında seveceğine ve sevdiğinde de doğayı koruyacağına inanıyoruz. İlçemizde TEMA Vakfı’nın çalışmalarına verdiği destekten dolayı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkürlerimizi sunarım” dedi.

İYİLİK PEŞİNDE KOŞAN İLK TSO
Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu BaşkanıSüleyman Kozuva “41. Vodafone İstanbul Maratonu’nda TEMA Vakfı ile beraber iyilik peşinde koşan ilk ticaret ve sanayi odası olmaktan gurur duyuyoruz. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizin sonunda çocuklarımızın doğa eğitimine destek olmaktan dolayı çok mutluyuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.Türkiye Çöl Olmasın diyerek başlayan ve doğanın korunması için örnek bir mücadele sergileyen TEMA Vakfı Kurucu Onursal Başkanı Toprak Dede Hayrettin Karaca’yı anıyor, Allah’tan rahmet diliyorum” dedi. 
TEMA PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ
Ceylan, ziyaret sırasında 3 Kasım 41. Vodafone İstanbul Maratonuna katılımları ve katkılarından dolayı Çerkezköy TSO plaketini Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’ya takdim etti. Gerçekleştirilen plaket töreninde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Seçkin ve Ayhan Arslan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Taşdelen, Murat Narçın ve Mustafa Ogün Asıl da yer aldı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.