ÇTSO'DAN TTK Semineri

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yeni Türk Ticaret Kanunu'na yönelik eğitimlere devam edecek. Bu hafta yeni bir eğitim semineri düzenlenecek. Seminere üç uzman katılarak, Temmuz ayında yürürlüğe girmesi beklenen Türk Ticaret Kanunu hakkında bilgi verecek

ÇTSO'DAN TTK Semineri
03 Nisan 2012 Salı 00:00

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası daha önce iki kez düzenlediği yeni Türk Ticaret Kanunu'na yönelik eğitim seminerlerine bu hafta bir yenisini ekleyecek. Üçüncü kez düzenlenecek 'Yeni Türk Ticaret Kanunu Eğitimi'ne Prof. Dr. Doğan Cansızlar bir kez daha katılacak.
İKİ GÜN SÜRECEK
Türk Ticaret Kanunu'na hazırlık için şirketlere yol haritaları konusunda bilgilendirme ve yardımcı olmayı hedefleyen 'Yeni Türk Ticaret Kanunu ve Şirketlerin Yol Haritası' konulu bir eğitim programı düzenleneceği bildirildi. ÇTSO tarafından düzenlenecek 'Yeni Türk Ticaret Kanunu ve Şirketlerin Yol Haritası' konulu eğitim 5-6 Nisan 2012 tarihlerinde yapılacak. İki gün sürecek seminere Sermaye Piyasası Kurulu eski başkanlarından Prof. Dr. Doğan Cansızlar, Dr. Çağlar Manavgat ve Eyüp Sabri Yücel katılacak. Ücretsiz olarak verilecek seminere katılmak isteyenler 4 Nisan Çarşamba gününe kadar Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'na başvuruda bulunabilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.