Cumhuriyet Mahallesi rahat nesef alacak

TESKİ’in yaptığı yatırımlar sayesinde Cumhuriyet Mahallesi’nde kanalizasyon sularının artık ormana dökülmeyecek.

Cumhuriyet Mahallesi rahat nesef alacak
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
23 Eylül 2020 Çarşamba 11:35


Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Cumhuriyet Mahallesi’nin kanalizasyonu artık kolektör hattı ile arıtma tesisine deşarj edilecek. Böylelikle mahalle sakinleri de pis kokudan kurtulmuş olacak” dedi.
Akay, TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz ve TESKİ Genel Müdür Yardımcısı Fatih Başaran ile birlikte Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçekleştirilen altyapı çalışmalarını inceledi. 
ÖNEMLİ BİR SORUN GİDERİLDİ
Cumhuriyet Mahallemizde atık suların yıllardır orman bölgesi içinden geçen dereye deşarj edildiğini belirten Akay, “Bu durum Cumhuriyet Mahallemizin en büyük sorunlarından biriydi. Geçtiğimiz dönem Büyükşehir Belediyemiz ve TESKİ ile Cumhuriyet Mahallesi kanalizasyonlarının toplanarak kolektör hattı ile Kızılpınar Mahallesi Terfi Merkezi’nden Atık Su Arıtma Tesisine deşarjı konusunda gerekli çalışmalarımızı tamamladık. Böylece Cumhuriyet Mahallesi sakinlerimizin koku sorununu da ortadan kaldırmış olduk” ifadelerini kullandı.
İÇME SUYU HATTI DEVAM EDİYOR
Kanalizasyon çalışmalarının yanı sıra Cumhuriyet Mahallesi’nde içme suyu hattı yenileme çalışmalarının da devam ettiğini kaydeden Çerkezköy Başkanı Vahap Akay, “Projenin tamamlanması sonrasında Cumhuriyet Mahallesi sakinlerimiz yenilenen içme suyu hattı sayesinde temiz içme suyu ile buluşacak. Yapılan bu çalışmaların kentimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yatırımlardan dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak ve TESKİ Genel Müdürümüz Dr. İbrahim İçöz'e de teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.