Dere Menfez ve Beton Yol Çalışmalarını İnceledi

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kentimizde sürdürülen çalışmaları inceledi.

Dere Menfez ve Beton Yol Çalışmalarını İnceledi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
28 Ağustos 2020 Cuma 11:37

Yeni Sanayi Sitesi yanında devam eden beton yol yapımı, Atatürk Mahallesi Harbiye Caddesi Yağız Sokak ve Uzun Sokak’ta devam eden dere menfez ve bağlantı yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Çetin, yetkililerden bilgi alıp emekçilere kolaylıklar diledi.
10 BİN METREKARELİK ALANA ÇESANLI BETON ATILIYOR
Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kentimizde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemizin muhtelif noktalarında çalışmalarını sürdürüyor. Yeni Sanayi Sitesi yanındaki 10 bin metrekarelik alan çesanlı beton atılarak düzenli ve kullanışlı hale getiriliyor.” dedi.
DERE MENFEZ VE BAĞLANTI YOL YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Atatürk Mahallesi’nde devam eden dere menfez çalışmalarını da inceleyen Başkan Çetin, “Atatürk Mahallesi Harbiye Caddesi Yağız Sokak ve Uzun Sokak’ta dere menfez ve bağlantı yol yapım çalışmalarımız sürüyor. İlçemiz için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.
EMEKÇİLERE KOLAYLIKLAR DİLEDİ
Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Güven ve Fen İşleri Müdürü Abdullah Çakmak’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde yetkililerden bilgi alan Başkan Çetin, emekçilere kolaylıklar diledi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.