Hikmet İşcan'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı

Çerkezköy Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Hikmet İşcan'ın annesi Rukiye İşcan, 95 yaşında hayata gözlerini yumdu. Merhumenin cenazesi Merkez Osmanlı Camii'nden öğle namazına müteakip kaldırılarak İstasyon Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedildi

Hikmet İşcan'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı
15 Ağustos 2016 Pazartesi 17:16

95 YAŞINDA, 4 ÇOCUK VE 11 TORUN SAHİBİ
 
Çerkezköy Cmhuriyet Mahallesi Muhtarı Hikmet İşcan'ın 4 çocuk ve 11 torun sahibi annesi Rukiye İşcan (95) geçtiğimiz gün hayatını kaybetti. Herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığı belirtilen İşcan'ın, ikamet etmekte olduğu oğlunun evinde hayatını kaybettiği belirtildi.
 
AİLE KABRİSTANINA DEFNEDİLDİ
 
Merhumenin Çerkezköy Merkez Osmanlı Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına  Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, mahalle muhtarları ile merhumenin eş, dost ve akrabaları katıldı. Rukiye İşcan'ın naaşı daha sonra İstasyon Mezarlığı'nda bulunan aile kabristanına defnedildi.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.