İstanbul 13 TL'ye düşüyor

Bir dönem 18-20 TL'ye İstanbul'a giden Çerkezköylüler yeni otogarın yapılmasıyla birlikte daha düşük fiyatlarla yolculuğa başladı. 15 TL'ye kadar düşen Çerkezköy-İstanbul arası bilet fiyatları yakında 13 TL'ye düşüyor. 17 Temmuz'dan itibaren İstanbul Seyahat firmasıda Çerkezköy'den seferlere başlayacak. İstanbul Seyahat'in Çerkezköy şehir içi bilet acentası Ahmet Çorbacı, "Bilet fiyatları 13 TL'ye düşecek" dedi

İstanbul 13 TL'ye düşüyor
09 Temmuz 2014 Çarşamba 07:35

Metro, Ulusoy ve son olarak İstanbul Seyahat firmasıda Çerkezköy'den seferlere başlıyor. İstanbul Seyahat’in 17 Temmuz'dan itibaren ilk seferini İstanbul'a yapacağı bildirildi.
BİLET FİYATLARI DÜŞÜYOR
Yeni otogarın yapılmasıyla birlikte Çerkezköy-İstanbul arası bilet fiyatları düşmeye başladı. Bilet fiyatları ile birlikte Türkiye'nin sayılı firmalarının Çerkezköy Otogarı'nda ofis açıp, yine Türkiye'nin  dört bir yanına otobüs kaldırmasına da mümkün oluyor. 18-20 TL'ye kadar Çerkezköy-İstanbul arası yolculuk yapan Çerkezköylüler yeni otogarla birlikte 15 TL'ye artık yolculuk yapıyor. Ancak önümüzdeki günlerde bu fiyatta 13 TL'ye düşüyor. Çünkü 17 Temmuz 2014 tarihinden itibaren İstanbul Seyahat Çerkezköy'den seferlere başlayacak. İstanbul Travel Seyahat Acentası Genel Müdürü Ahmet Çorbacı, "İstanbul Seyahat İstanbul'a seferlere başladığında bilet fiyatları 13 TL olacak" dedi. İlk seferini İstanbul'a yapacak İstanbul Seyahat Türkiye'nin birçok bölgesine de otobüs kaldıracak.
17 ARALIK'TA SEFERLER BAŞLIYOR
Saray'dan başlayarak Kapaklı ve Çerkezköy'den İstanbul'a otobüs kaldırılacağını belirten İstanbul Seyahatin Çerkezköy şehir merkezindeki bilet satış noktası olacak İstanbul Travel Seyahat Acentası Genel Müdürü Ahmet Çorbacı, "İstanbul Seyahat 17 Temmuz'da seferlerine başlıyor. Şu anda İsanbul Seyahat'in Çerkezköy Otogarı Ofisi hazır. Biz de İstanbul Travel Seyahat Acentası olarak Atatürk Caddesi'ndeki acentamızda bilet satışı yapacağız. İstanbul Seyahat'in biletleri hem Çerkezköy'de hem de otogarda satın alınabilecek. Çerkezköylüler İstanbul Seyahat'in hizmete girmesiyle birlikte İstanbul'a her 30 dakikada bir otobüs bulacak" diye konuştu.
BÜYÜK KENTLERE DİREKT OTOBÜS
İstanbul Travel Seyahat Acentası Genel Müdürü Ahmet Çorbacı, İstanbul'a kaldırılacak otobüslerin ardından Türkiye'nin birçok kentine de Çerkezköy'den direkt otobüs seferleri başlayacağını söyledi. Çorbacı, "İstanbul Seyahat, İstanbul'dan sonra Ankara, Antalya, İzmir, Bursa, Samsun, Isparta, Denizli ve Eskişehir'e Çerkezköy'den direkt otobüs kaldıracak" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fatih bozan - 10 yıl önce
çok şükürler olsunki eski zulüm biti artık