KAVLAK'DAN AKAY'A HAYIRLI OLSUN

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, sendikanın Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ile birlikte Belediye Başkanı Vahap Akay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

KAVLAK'DAN AKAY'A HAYIRLI OLSUN
09 Temmuz 2014 Çarşamba 07:33

Türk-İş Genel Sekreteri ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyaret sırasında Türk Metal Sendikası'nın faaliyetleri ve eğitim çalışmaları hakkında konular anlatan Pevrul Kavlak, Başkan Vahap Akay'dan da Çerkezköy Belediyesi'nin çalışmalarını dinledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
eski chp li - 10 yıl önce
sayın başkanlar şu yaya kaldırımlarının işgali konusunda ne düşünüyorsunuz.bu sorunu kim çözecek bimere mi başvurmak gerekiyor?onu da başbakan mı çözsün