KOSGEB'in yeni müdürü iş başı yaptı

KOSGEB Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürü olarak görev yapan Özay Cebeci'nin İstanbul'a atanmasının ardından yerine gönderilen Müdür Tolga Erkan görevine başladı. Özay Cebeci ile devir teslim yapan Tolga Erkan, Tekirdağ'da güzel hizmetler yapma dileğinde bulundu

KOSGEB'in yeni müdürü iş başı yaptı
10 Temmuz 2014 Perşembe 07:53

Geçtiğimiz hafta Tekirdağ KOSGEB Hizmet Müdürlüğü'nde görev değişikliği yapılmıştı. 3 yıldan buyana KOSGEB Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürü olarak görev yapan Özay Cebeci, KOSGEB'in İstanbul İkitelli Hizmet Merkezi Müdürlüğü'ne atanırken yerine ise yine İstanbul'dan KOBİ Uzmanı Tolga Erkan atanmıştı. İşte bu atama sonrası devir teslimde yapıldı.
BAŞARILAR DİLEDİ
2011 yılında Ali Vasfi Eskicioğlu'nun Eskişehir'e tayin olmasının ardından KOSGEB Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürlüğü'ne atanan Özay Cebeci, yaklaşık 3.5 yıllık görevinin ardından İstanbul İkitelli Merkez Müdürü olmuştu.  Tekirdağ'dan resmen ayrılan Özay Cebeci, son iş olarak yerini Tolga Erkan'a devretti. Yeni müdür Erkan'a başarılar dileyen Özay Cebeci, "Görev yaptığımız yaklaşık üç buçuk yıllık süre zarfında Tekirdağ'daki KOBİ'ler için elimizden gelen hizmeti vermeye gayret ettik. Bu süre içerisinde bize yardımcı olan birlikte görev yaptığım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Tekirdağlı girişimcilere, esnafımıza ve küçük tüccarımıza ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
GÜZEL HİZMETLER YAPMAK İSTİYORUZ
Cebeci'nin yerine KOSGEB'in İstanbul Anadolu Yakası Merkez Müdürlüğü'nden atanan KOBİ Uzmanı Tolga Erkan iş başı yaptı. Görevi Cebeci'den devralan KOSGEB Tekirdağ Hizmet Merkezi'nin yeni Müdürü Tolga Erkan ise teşekkür ederek, "Tekirdağ'da güzel hizmetler yapmak istiyoruz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.