KOZUVA; ÖNCE BİZE SORSAYDINIZ

2015 yılında bu yana Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğün araç ihtiyacını karşılamak üzere kiralama yöntemiyle tahsis edilen iki aracın ÇTSO tarafından kiralama sürelerinin 31 Mart 2021 tarihinde sona ermesi nedeniyle geri istenmesi sonrası basınımızda çıkan, araştırması yapılmamış haberlere istinaden ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva tarafından açıklama yapıldı.

KOZUVA; ÖNCE BİZE SORSAYDINIZ
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
04 Mart 2021 Perşembe 11:36

BİZLERİ DERİNDEN ÜZDÜ
Kozuva, iki araç 6 yıldır Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğünce kullanılmakta, kiralama tutarları Oda tarafından karşılanmakta olup,kiralama süreleri 31 Mart 2021 tarihinde sona erecektir.  Bu nedenle yaptığımız fiyat araştırmasında kiralama maliyetlerinin 2 katına çıktığını , buna istinaden yeni bir yöntem için araştırma yaptıklarını söyledi. ÇTSO, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ve ilgili firmanın imzalarının bulunduğu Sözleşme gereği araçların 31 Mart 2021 tarihinde kiralanan firmaya iade edilmesi zorunluluğu vardır. Araçlar bu nedenle geri istenmiştir. Covid-19 sürecinin tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ve tabi ki bölgemizde de etkilerini hep birlikte yaşamaktayız. Bu süreçte 2020 yılında bölgemizdeki kamu kurumlarına hibe olarak yaklaşık 500 bin TL. yardımda bulunduk. Bu da tüm harcamalarımız içerisinde % 15 ine karşılık gelmektedir. Üniversite öğrencilerimizin burslarını ödemeye devam ettik, hastanelerimize, Kaymakamlıklarımıza, Emniyet Müdürlüklerimize bu zorlu süreçte maddi- manevi destek olduk. Yine ÇTSO mülkiyetindeki bir aracımızı da oluşan ihtiyaç nedeniyle Çerkezköy Kaymakamlığımıza tahsis ettik. Açıkçası üyelerimiz, kamu kurumlarımızla birlikte bu zorlu süreci kol kola atlatmak için büyük bir çaba , özveri ve gayret gösterirken iki kurum arasındaki yazışmanın basına sızdırılarak yalan yanlış haberlere yol açılması bizleri derinden üzmüştür.
 “ EN İYİSİNİ YAPARIZ “
ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, “ ÇTSO’ nın , Çerkezköy – Kapaklı ve Saray’ daki üyeleri ile büyük bir aile olduğu, üç güzide ilçemize de eğitimden sağlığa, güvenlikten sosyal yardımlaşmaya kadar maddi-manevi destekleri bizden önce olduğu gibi bizimle de, bizden sonra da devam edecektir.
Kozuva ayrıca, ancak şu da unutulmamalıdır ki üyelerimizin ödediği aidatlar  ileyaptığımız her faaliyetimizde önceliğimiz her zaman üyelerimiz olmuştur. Tüm bunlara dikkat ederek hem üyelerimizin hem de üç ilçemiz kurumlarının her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğünün ihtiyacı olduğu gibi Kapaklı ve Saray  İlçe Emniyet Müdürlüklerimizin de bu konudaki ihtiyaçları bizlere ulaşmaktadır. Bu tür ihtiyaçların belirli kurallar çerçevesinde dile getirilmesinin de önemini ayrıca ifade etmek isterim. Covid-19 sürecini her yönüyle dikkate alarak üyelerimizin aidatları ile oluşan bütçemiz kapsamındayeni bir yöntem geliştirerek emniyet güçlerimizin daha iyi hizmet verebilmesi için araç tahsisi konusunda en iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın ” dedi. 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.