Murat Koçak Türk İş İl Temsilcisi oldu

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, yapılan bir atama ile TÜRK-İŞ Tekirdağ İl Temsilciliği görevine getirildi.

Murat Koçak Türk İş İl Temsilcisi oldu

ÖNCE PEVRUL KAVLAK, SONRA MURAT KOÇAK

Kısa bir süre önce, bir dönem Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanlığı görevini de yürüten daha sonra Türk Metal Sendikası Genel Sekreterliği görevine getirilen, son olarak da Sendikanın Genel Başkan Yardımcılığı görevine yükselen Pevrul Kavlak'ın Türk İş Genel Teşkilatlandırma Sekreterliği görevine seçilmesin ardından, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak da aynı sendikanın Tekirdağ İl Temsilciliği görevine getirildi.

TÜRK-İŞ Tekirdağ İl Temsilciliği görevine getirildiğini belirten Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, "Hatırlanılacağı gibi bir süre önce eski Başkanlarımızdan ve Sendikamızın Genel Sekreteri Pevrul Kavlak, Sendika olarak bağlı bulunduğumuz TÜRK-İŞ'e Teşkilatlandırma Sekreteri olarak atanmıştı.

Pevrul Bey'in ardından geçtiğimiz gün yapılan bir atama ile Tekirdağ İl Temsilcisiliği görevine getirildim. Öncelikle bana bu görevi layık gören değerli yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bu görevimi Çerkezköy Şube Başkanı olduğum Türk Metal Sendikası'ndan yürüteceğim. Yapılan bu atama bizlere bir gurur ve sevinç yaşattı. TÜRK-İŞ'in Tekirdağ İl Temsilciliği görevimi layıkı ile yerine getireceğim" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erdinç mengierleroğlu - 12 yıl önce
hayırlı olsun.