Öğrenciler İşaret Dili İle Farkındalık Oluşturdu

Kapaklı Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kapaklı Belediyesi’nin ortak projesinde Kapaklı İbn-i Sina İlkokulu öğrencileri, işaret dili ile Temizlik, Maske ve Mesafe kurallarına dikkat çektiler.

Öğrenciler İşaret Dili İle Farkındalık Oluşturdu
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
01 Şubat 2021 Pazartesi 19:16


Kapaklı Kaymakamlığı tarafından yürütülen, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Proje Koordinasyon ekibi tarafından desteklenen ve Kapaklı Belediyesi’nin işbirliğinde Kapaklı İbn-i Sina İlkokulu 4/B sınıfı öğrencileri Temizlik, Maske ve Mesafe kurallarına işaret dili farkındalık oluşturdu.
Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ükemizde de görülen Kovid-19 salgının en önemli tedbirleri olan Temizlik, Maske ve Mesafe kurallarına daha da dikkat edilmesi için öğrenciler kamera karşısına geçti. Öğrenciler, ‘Keyifli Okul Atölyem’ projesi kapsamında öğretmenleri Havva Hamzalı eşliğinde çektikleri video klipte işaret dili ile Temizlik, Maske ve Mesafe kuralına dikkat çektiler.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.