Optimed Hastanesi’nden gazetemize ziyaret

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, Kurumsal İletişim Koordinatörleri Metin Demirtaş ile Basın Yayın Sorumlusu Gülşah Gülkan ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek 2021 yılının vatandaşlarımıza hayırlara vesile olması temennisini iletti.

Optimed Hastanesi’nden gazetemize ziyaret
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
29 Aralık 2020 Salı 12:49

Başhekim Çalışkan  şu an en önemli gündemlerinin Kovid19 salgını olduğunu, alınan tedbirlerin hızla sonuç vermeye başladığını belirterek; “Sosyal mesafe, hijyen ve kurallara riayet etmeye devam edersek hasta sayısında ciddi bir azalma olacak.  Son dönem alınan tedbirlerle biz bunu hastanemizde yaşayarak görmekteyiz. Vatandaşlarımız hiçbir şekilde maske, mesafe, hijyen ve kurallara uymaktan taviz vermesinler” dedi.
Son olarak herkese sağlıklı günler dileyen Başhekim, Çalışkan 2021 yılının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.