Şehitler Camii tamamlandı

Kapaklı'da Yuvam Konutları yanında bulunan ve1997 yılında yapımına başlanan ve o yıl içinde ibadete açılan Şehitler Camii'nin üst katı son 2 yıl içinde büyük aşama kaydedilerek bitirildi. Hayırsever vatandaş ve işadamlarının katkısıyla bu zamana kadar gelen Şehitler Camii'nin önümüzdeki Ramazan ayına resmi açılşı yapılacak.

Şehitler Camii tamamlandı
04 Ağustos 2007 Cumartesi 08:11

Yuvam Konutları yanında bulunan Şehitler Camii'nin inşaatının tamamlandığını belirten Şehitler Camii Yaşatma Derneği Başkanı Ömer Çetin, "Camimizin inşaatı tamamlandı. En son olarak yaptırmış olduğumuz kubbelerin polyester kaplaması ve hat sanatı ustalarının paralarının bir kısmını ödeyemedik. Buradan biraz borcumuz var.

KABA İNŞAATLAR BİTTİ

Ayrıca imam evi, tuvaletler, gasilhane ve morgunda kaba inşaatı tamamlandı. Bu yerlerinde tamamlanmasına az bir zaman kaldı. Bizim vatandaşlardan isteğimiz, camimize gelsinler, eksiklikleri görsünler, sonra bu eksikliklerin tamamlanmasında yardımcı olsunlar" dedi. Son 2 yıl içinde caminin tamamlandığını belirten Şehitler Camii Yaşatma Derneği Başkanı Ömer Çetin, "Kapaklı'nın bu bölgesinde camii yoktu. Biz 1997 yılında bu camiinin inşaatına başladık. O zamanlar ben çalıştığımdan dolayı Camii'yi sadece ibadete açtık fakat üst kısımlarını yaptıramamıştık.

HALI EKSİĞİMİZ VAR

2 yıl önce emekli olduktan sonra hemen hemen her günümü Şehitler Camii'de geçirmeye başladım ve inşaatında büyük aşama kaydedildi. Camimizin şadırvanının tamamı hayırsever bir işadamı tarafından yaptırıldı. Camimizin inşaat işleri tamamlandı. Vatandaşlarımıza camimizin halılarının olmadığını duyurduk sağolsunlar vatandaşlar halı getirdiler ama şuan için yeterli değil. Sadece halı eksiğimiz var. Camimiz gerçekten çok güzel oldu.

RAMAZAN'DA AÇILACAK

Şimdiye kadar hayırsever vatandaşların katkısıyla geldik. Camimizin inşaatı tamamlandı. Ramazan ayına resmi olarak açılşını yapmak istiyoruz. Biz istiyoruz ki Ramazan ayına kadar borçlarımızı kapatalım ve çevre düzenlemesi dahil camimizin her eksiğini tamamlayalım. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Hep beraber el ele verelim ve borçlarımızı da kapatıp, camimizin bitişiyle mutlu olalım. Bize yardımda bulunmak isteyenler, camimize gelip görsünler, ondan sonra makbuz karşılığı yardımda bulunmak isteyen bulunsun.

YARDIM ETMEK İSTEYENLER İRTİBATA GEÇEBİLİRLER

İnanıyorum ki hayırsever vatandaşlar bizlere yardımcı olacak. Camimizin yeri belirli, Kapaklı Beldesi'nde kime sorsanız yerini söylerler. Camimize yardımda bulunmak isteyen hayırsever vatandaşlar 05377408500 nolu telefondan da irtibat kurabilirler. Camimizin bu seviyeye gelmesinde emeği geçenlere ve bizlere katkı sağlayan hayırsever vatandaşlara çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.