Tekrardan yapılıyor

Kızılpınar Atatürk Mahallesi Milli Sokak’ta bulunan 3 bin 780 metrekarelik alanda bulunan Fatih Sultan Mehmet Parkı Çerkezköy Belediyesi tarafından yeniden yapılıyor.

Tekrardan yapılıyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
18 Ağustos 2020 Salı 12:52


Kızılpınar Atatürk Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Parkı’nı yenileme çalışmalarının başladığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kızılpınar Mahallemizde altyapı ve yol çalışmalarını tamamladıktan sonra söz verdiğimiz gibi üst yapı çalışmalarının startını verdik. Uzun süredir atıl durumda bulunan Kızılpınar Atatürk Mahallesi Milli Sokak üzerinde bulunan Fatih Sultan Mehmet Parkı’nı baştan aşağı yenileyerek Kızılpınar Atatürk Mahallesi’nde yaşayan hemşehrilerimizin kullanımına açacağız” dedi.
  Fatih Sultan Mehmet Parkı’nın toplam alanının 3 bin 780 metrekare olduğunu belirten Akay, “Çalışmalar kapsamında Fatih Sultan Mehmet Parkımızın içerisine birer adet mini basketbol ve futbol sahaları ile tribünlerini yapacağız. Çocuk oyun alanları, oturma alanları, yürüyüş alanları, fitness alanı, koşu yolu ve oyun alanlarının olacağı parkımızı yaklaşık 3 ay içerisinde tamamlayarak çocuklarımızın ve mahalle sakinlerimizin kullanımına sunacağız” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.