Temelleri birer ay arayla atıldı

29 Eylül 2017 tarihinde Çerkezköy Kültür Merkezi’nin temeli, 26 Ekim 2017 tarihinde Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun temeli atıldı. Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi faliyete geçti. Bir yıl içinde tamamlanacak olan Havuz ise hala inşaat aşamasında.

Temelleri birer ay arayla atıldı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
26 Kasım 2020 Perşembe 11:00

2017 yılının son aylarında temelleri atılan ve Çerkezköy’ün sosyal -kültürel ve sportif anlamda birçok ihtiyacının karşılayacak olan Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi tamamlanıp hizmete geçerken, Çerkezköy Yarı Olimpik Havuz’u hala inşaat aşamasında. Ne zaman biteceği kestirilemeyen Yarı Olimpik Havuz inşaatı ile ilgili aylardır gözle görülür bir çalışma olmaması, projenin ne zaman biteceği sorusunu akıllara getiriyor.
Kovid-19 salgını öncesi önemli kültürel faaliyetlere ev sahipliği yapan Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi, salgın sürecinde de Belediye Meclis toplantılarına ev sahipliği yapıyor.
NE ZAMAN TAMAMLANACAK
Yarı Olimpik Havuz projesi inşaatın ilerleyen zamanlarında artış gösteren zamlardan dolayı ihale bedelinde ön görülen fiyatı aştığı için firmayı zarara uğratmış ve Bakanlığın da şartlarda yardımcı olmasının ardından yüklenici firma ihaleyi tekrardan almıştı.
Fakat o günden bu yana inşaatta ufak tefek ilerlemelerin dışında gözle görülen bir ilerleme olmaması projede belirsizliğin sürmesine neden oluyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.