Türk Metal'de gurur günü

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi'nde geçtiğimiz gün emekli olan 4 İş Yeri Temsilcisi'nin emeklilik töreni gerçekleşti.

	Türk Metal'de gurur günü
17 Ağustos 2007 Cuma 08:31

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak'ın da katıldığı törende emekli olan 4 personele hizmetlerinden dolayı plaket verildi.

TÜRK METAL'E HİZMET ETMEK GURUR VERİCİYDİ

Önceki gün Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi'nde düzenlenen emeklilik töreninde buruk ve gururlu bir mutluluk yaşandı.

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi'nin İş Yeri Temsilciliği'ni yaklaşık 20 yıldır sürdüren 4 işçi, Türk Metal Sendikası için çalışmaktan gurur duyduklarını belirterek, emekli olduktan sonra da görev verildiği taktirde Sendika için seve seve görev yapacaklarını belirttiler.

Tarifi imkansız buruk fakat gururlu bir mutluluk yaşadığını belirten Profilo Telra İş Yeri Baş Temsilcisi Aziz Koca, Ölçüsan A.Ş. İş Yeri Baş Temsilcisi Davut Yangöz, Arçelik A.Ş. İş Yeri Baş Temsilcisi Turhan Karabaşoğlu ve Mağnezyum A.Ş. İş Yeri Baş Temsilcisi Necdet Özcan, "20 ile 22 senedir işçiyiz ve bu kadar süredir de Türk Metal Sendikası'na hizmet etmekteyiz. Türkiye'nin en iyi ve en düzenli, işçinin hakkını en çok savunan Sendika olan Türk Metal Sendikası'na hizmet etmek bizler için ayrı bir zevk ve gururdu.

EMEKLİ OLDUK FAKAT HİZMET BİTMEDİ

Hepimiz yaklaşık 20 ile 22 senedir bu Sendika'ya hizmet vermekteyiz. Artık emekli olduk fakat Sendikamıza hizmet bitmedi. Biz sürekli olarak arkadaşlarımız ve yöneticilerimiz ile birlikte olmaya devam edeceğiz. Sendikamıza hizmet etmekten gurur duyduk, bundan sonra da görev verildiği taktirde hizmet etmeye devam edeceğiz.

Bu dönem zarfında çok güzel günlerimiz oldu, bugüne kadar kimseden kötü bir söz duymadık. Türk Metal Sendikası tartışmasız Türkiye'nin en iyi, en büyük ve işçinin hakkını her daim en iyi savunan Sendikası. Bu Sendikaya hizmet etmek bizler için büyük gururdu. Bizlere bu gurur yaşatan ve her zaman arkamızda olan Sendikamıza ve onun değerli yöneticilerine teşekkür ederiz. Haklarını helal etsinler, bizden yana da helal olsun" şeklinde açıklamada bulundular.

AYRILMAK YOK, HER ZAMAN BİZİMLESİNİZ

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ise emekli olan 4 İş Yeri Temsilcisine verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, "Uzun yıllar boyunca Sendikamıza çok değerli hizmetleriniz oldu ve her zaman bizim yanımızda, aldığımız kararlarda arkamızda oldunuz. Aldığınız görevleri Türk Metal Sendikası'na yakışır bir şekilde başarı ile yerine getirdiniz. Vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.

Artık sizler için yeni bir hayat başlıyor. Sizlere ve ailelerinize bu yeni hayatlarınızda başarı, mutluluk ve sağlık diliyorum. Ancak şunu da üzerine basarak belirtiyorum ki emekli oldunuz diye ayrılmak, irtibatı kesmek yok. Türk Metal Sendikası'nın kapısı sizlere her zaman açık. Sendika olarak, Üyemizden Yöneticimize, Genel Başkanımız'dan Genel Sekreterimize biz bir aileyiz ve aile olarak kalacağız" dedi.

PLAKET VERİLDİ

Yapılan konuşmalardan sonra Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, emekli olan Profilo Telra İş Yeri Baş Temsilcisi Aziz Koca, Ölçüsan A.Ş. İş Yeri Baş Temsilcisi Davut Yangöz, Arçelik A.Ş. İş Yeri Baş Temsilcisi Turhan Karabaşoğlu ve Mağnezyum A.Ş. İş Yeri Baş Temsilcisi Necdet Özcan'a 4 bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyerek hatıra olarak plaket verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.